Rauma Golf on rento ja monipuolinen

Klubi avoinna: Klubi suljettu.
Viheriöt: mm

Ajankohtaista

Väylä 2 pelataan talviviheriölle. Uusitulle, vastakylvetylle viheriölle meno on kielletty!

Väylän 2 viheriöllä on ollut jo pidempään sen iän tuomia ongelmia, jotka ovat aiheuttaneet harmia pelaajille ja harmaita hiuksia henkilökunnalle. Oy:n hallituksen päätöksellä päätettiin ensin pyytää viheriöaluetta koskeva suunnitelma golfarkkitehti GolfArk Oy:ltä. Arkkitehdin tekemän suunnitelman mukaisesti viheriön kokoa laajennetaan noin 250 neliöllä ja se muotoillaan uudelleen. Suunnitelman perusteella aloimme suunnitella peruskorjauksen toteuttamista. Urakoitsijaksi valittiin MKP Green Oy, sama yritys joka on toteuttanut kentällämme suurimmat lyöntipaikkakorjaukset ja oli mm. Maskun kenttälaajennuksen pääurakoitsija.

Viheriön peruskorjaus aloitettiin viikolla 39, maanantaina 25 päivä. Peruskorjauksen työosuus kesti kokonaisuudessaan noin viikon.  Peruskorjauksessa uusimme kuivatusjärjestelmän, kasvualustan sekä kastelut. Suunnitelmaan kuului myös muutaman puun poisto kyseiseltä väylältä. Viheriön pinta tehtiin kylvämällä ja muualla ympäristössä käytettiin siirtonurmea. 

Alueen rauhoittamisella varmistetaan hyvä itäminen ja taimettuminen. Myös siirtonurmi tarvitsee aikaa hyvään juurtumiseen. Töiden jälkeen väylä otetttin taas käyttöön, mutta syksy sekä kevät 2018 pelataan talviviheriölle, joka on väyläalueella, hieman irti vanhasta viheriöstä. Talviviheriö leikataan noin 6- 8mm ja sitä myös hiekoitetaan, pystyleikataan ja jyrätään. Näin alustalla pitäisi pärjätä putterilla. Oletuksena on, että uusi viheriö voidaan ottaa käyttöön kesä-heinäkuussa. Uudelle viheriöalueelle meno on ehdottomasti kielletty!

Vastaan mielelläni peruskorjausta koskeviin kysymyksiin ja muihinkin kentänhoidon kysymyksiin. Otathan rohkeasti yhteyttä jos jokin asia mietityttää. Hyvää syksyä!

Jussi Renko
Apulaiskenttämestari Raumagolf
0440 921118
jussi_renko@hotmail.com 

Seuraavat tapahtumat

Caddiemaster

caddiemaster(at)raumagolf.fi

02 823 0324

Rauma Golf
Ala-Pomppustentie 20, 26510 Rauma

Huoltotilanne:

Kenttä suljettu.