Rauma Golf on rento ja monipuolinen

Klubi avoinna: Klubi suljettu.
Viheriöt: mm

Ajankohtaista

Klubitoimikunta järjestää matkan golfmessuille. Hyppää kyytiin!

Uudet tuulet puhaltaa Rauma Golfissa monelta suunnalta ja yksi suunta on, että nais- ja miestoimikunnat yhdistetään yhteisöllisemmäksi klubitoimikunnaksi. Tämän toimikunnan ensimmäinen tapahtuma on järjestää retki Golfmessuille Helsinkiin bussikuljetuksella.

Ajankohta on la 3.3.2018 ja lähdetään Rauman linja-autoasemalta klo 8.00. Meno- ja paluumatkalla pysähdymme kahville Forssan Autokeitaalle. Messukeskuksessa vapaa ohjelma, kesto n. 3 h ja paluukuljetus lähtee sovitusta paikasta n. klo 15. Ruokailun jokainen hoitaa valitsemallaan tavalla.

Pääsylipun ja kuljetuksen hinta n. 30 €/hlö, tarkentuu lopullisen lähtijämäärän varmistuttua. Min. 30 hlöä, jotta retki toteutuu. Myös matkan varrelta pääsee kyytiin sovittaessa (Rauma-Huittinen-Forssa-Helsinki). 

Nyt innokkaasti ilmoittautumaan mukaan ja valmistelemaan tulevaa Golf-kautta 2018 ja onhan messuilla paljon muutakin liikuntaan liittyvää eli mukaan voi siis tulla muitakin kuin pelkästään golfista kiinnostuneita. Sitovat ilmoittautumiset 25.2.18 mennessä Helille sähköpostilla heli.saarni@gmail.com

http://goexpo.messukeskus.com/

Seuraavat tapahtumat

Caddiemaster

caddiemaster(at)raumagolf.fi

02 823 0324

Rauma Golf
Ala-Pomppustentie 20, 26510 Rauma

Huoltotilanne:

Kenttä suljettu.