Rauma Golf on rento ja monipuolinen

Klubi avoinna: Caddiemaster/kahvila suljettu.
Viheriöt: 5 mm

Ajankohtaista

Klubitoimikunta järjestää matkan golfmessuille. Hyppää kyytiin!

Uudet tuulet puhaltaa Rauma Golfissa monelta suunnalta ja yksi suunta on, että nais- ja miestoimikunnat yhdistetään yhteisöllisemmäksi klubitoimikunnaksi. Tämän toimikunnan ensimmäinen tapahtuma on järjestää retki Golfmessuille Helsinkiin bussikuljetuksella.

Ajankohta on la 3.3.2018 ja lähdetään Rauman linja-autoasemalta klo 8.00. Meno- ja paluumatkalla pysähdymme kahville Forssan Autokeitaalle. Messukeskuksessa vapaa ohjelma, kesto n. 3 h ja paluukuljetus lähtee sovitusta paikasta n. klo 15. Ruokailun jokainen hoitaa valitsemallaan tavalla.

Pääsylipun ja kuljetuksen hinta n. 30 €/hlö, tarkentuu lopullisen lähtijämäärän varmistuttua. Min. 30 hlöä, jotta retki toteutuu. Myös matkan varrelta pääsee kyytiin sovittaessa (Rauma-Huittinen-Forssa-Helsinki). 

Nyt innokkaasti ilmoittautumaan mukaan ja valmistelemaan tulevaa Golf-kautta 2018 ja onhan messuilla paljon muutakin liikuntaan liittyvää eli mukaan voi siis tulla muitakin kuin pelkästään golfista kiinnostuneita. Sitovat ilmoittautumiset 25.2.18 mennessä Helille sähköpostilla heli.saarni@gmail.com

http://goexpo.messukeskus.com/

Seuraavat tapahtumat

Caddiemaster

caddiemaster(at)raumagolf.fi

02 823 0324

Rauma Golf
Ala-Pomppustentie 20, 26510 Rauma

Huoltotilanne:

Maanantaina 6.11 aloitetaan viheriöiden syväilmastus, tällä kertaa työ tehdään oman henkilökunnan toimesta vuokrakoneella. Maanantaista eteenpäin on käytössä talviviheriöt, joten kesäviheriöille pelaaminen on KIELLETTY! Viheriöiden eteen laitetaan talvilippu, kentältä kerätään kaikki kenttävarusteet talveksi pois. Terv, kenttähenkilökunta