Rauma Golf on rento ja monipuolinen

Klubi avoinna: Klubi suljettu.
Viheriöt: mm

Ajankohtaista

Suurdemopäivä lauantaina klo 10.00

Golf Jurtan Rauma Golfin Pro Shopin avajaistapahtuma!
Tervetuloa sekä golffaajat että kaikki muutkin!! 

Paikan päällä käyneiden kesken arvotaan mm. Callaway vedenpitävä kärrybägi, Ping putteri, Cleveland wedge, Srixon Z-Star palloja, 119€ Abacus-vaatelahjakortti, Puman pikee ja lippis, sekä miehille että naisille, ja paljon paljon muuta! 100:lle ensimmäiselle on tarjolla Hot Dog!

Rangella demopäiviä pitävät: Callaway, Cobra, Wilson Staff, TaylorMade, Ping, Cleveland, Srixon ja puttigriiniiltä löydät Evnroll-putterit. Jokaisella merkillä on oma teltta ja fittausmies mukana sekä lyöntianalysaattori. Muita esittelyssä olevia merkkejä: Clicgear, Golf Buddy, Big Max, Sun Mountain.

Demopäivän lisäksi on muotinäytös, jossa esitellään monipuolista urheilun ja vapaa-ajan valikoimaamme vaatteista, kengistä ja asusteista. Muotinäytöksessä merkkeinä: Puma, Abacus, ECCO, Alberto, Daily Sports, Adidas ja Under Armour.
Muotinäytöksen organisoi pukeutumisneuvoja Anna-Sofia Lindroos (sophiarosier.com). Hän on myös palvelemassa teitä myymälässämme paikan päällä. Muotinäytöksessä on rajallinen määrä istumapaikkoja. Jos haluat varmistaa paikan, niin lähetä viestiä: posti@golfjurta.fi.

Aikataulu:
10.00 Demopäivät alkavat 
10.30 Hot Dog tarjoilu alkaa
11.15 Pukeutumisneuvonta-tietoisku
11.30 Muotinäytös
12.45 Pukeutumisneuvonta-tietoisku
13.00 Muotinäytös


Avajaisten aikana on huipputarjouksia välineistä, vaatteista, kengistä ja tarvikkeista! Viihtyisä kahvila on myös auki!

Seuraavat tapahtumat

Caddiemaster

caddiemaster(at)raumagolf.fi

02 823 0324

Rauma Golf
Ala-Pomppustentie 20, 26510 Rauma

Huoltotilanne:

Kenttä suljettu.