Rauma Golf on rento ja monipuolinen

Klubi avoinna: Poikkeavat juhannusaukioloajat Pe - La 10-15, su 9-22
Viheriöt: 4 mm

Ajankohtaista

WEST COAST TOUR 2017 – JO 13. KERTA

WEST COAST TOUR 2017 – JO 13. KERTA

RAUMAN TULOKSET TÄSTÄ.

Kesä- ja heinäkuun vaihteessa on jo vuodesta 2005 pelattu West Coast Touria länsirannikon viidellä eri kentällä. Mukana ovat myös tänä vuonna tuttuun tapaan Uudenkaupungin Golfklubi, Rauma Golf, Nakkila Golf, Yyteri Golf ja Kalafornia. Tänä vuonna on vuorossa jo kolmastoista kerta, kun huippusuosittua touria pelataan! Tourin pääyhteistyökumppanina jatkaa Sokos Hotel Vaakuna Pori.

West Coast Tour 2017 järjestetään ma 3.7. - pe 7.7.

Pelijärjestys on tuttu eli Uudestakaupungista aloitetaan maanantaina. Tiistaina on vuorossa Rauma ja keskiviikkona Nakkila. Torstaina pelataan meillä Yyterissä ja perjantaina finaalipäivä on totutusti Kalaforniassa. Huom! Tänä vuonna osakilpailuihin voivat osallistua vain tourin pelaajat.

WCT Kilpailutiedote

Kilpailun nimi: Sokos Hotel Vaakuna West Coast Tour
Pelimuoto: Lyöntipeli scr / hcp 0 - 18.4 tai pistebogey hcp 18.5 - 36
Osallistumisoikeus: Kilpailu on avoin amatööreille
Kilpailun vastuulliset järjestäjät: UGK, RG, NaG, YG, PGK

Kilpailupäivät 2017

  • Uusikaupunki ma 3.7. klo 8.00 WCT 1 Pyörä-Nurmi Open
  • Rauma ti 4.7. klo 8.00 WCT 2 Café Sali Open

KATSO RAUMAN TULOKSET TÄSTÄ: TULOKSET

  • Nakkila ke 5.7. klo 8.00 WCT 3 Luvata Open
  • Yyteri to 6.7. klo 8.00 WCT 4 Wilson Golf Open
  • Pori/Kalafornia pe 7.7. klo 10.00 WCT 5 Catmandoo Open

Tourilla jaetaan jokaisessa osakilpailussa omat palkinnot, minkä lisäksi palkitaan kokonaiskilpailussa menestyneet. Kilpailussa palkitaan vähintään kolme parasta kilpailijaa sarjaa kohti, samoin kokonaiskilpailussa. Palkintojen yhteisarvo kilpailua kohti n. 1000 €. Ne pelaajat, joilla ei ole aktiivista EGA-tasoitusta, eivät voi saada osakilpailusta palkintoa, vaikka olisivat siihen sijoituksensa puolesta oikeutettuja. Juniorit pelaavat yleisissä sarjoissa.​

Kilpailukiertueen max. osallistujamäärä on 120. Pelaajat otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Jokainen seura vastaa paikallissäännöistä oman kenttänsä osalta. Etäisyyskiikarit sallitaan kaikilla tourin kentillä. Pelaajan sarjan ratkaisee se, mikä tasoitus hänellä on voimassa kilpailun aloituspäivänä. Pelaajan sarja ei siis vaihdu kesken kiertueen. Tasoitusmuutokset huomioidaan jokaisesta kilpailusta erikseen.

Tourin kilpailumääräykset, pistelaskutaulukko ja tulokset sekä yhteispisteet ovat nähtävissä Kalafornian nettisivuilla ja kenttien internet sivuilla. Osakilpailujen tulokset löytyvät seurojen omista kilpailukalentereista.

Perjantaina 7.7. viimeisen osakilpailun jälkeen on kiertueen pelaajille illallisbuffet ja palkintojenjako Porissa Ravintola Satakunnassa klo 19 alkaen. Tilaisuuteen ilmoittaudutaan Uudessakaupungissa 1. kilpailupäivänä. Illallisbuffet sisältyy kiertueen pelaajien kilpailumaksuun.

Seuraavat tapahtumat

Caddiemaster

caddiemaster(at)raumagolf.fi

02 823 0324

Rauma Golf
Ala-Pomppustentie 20, 26510 Rauma

Huoltotilanne:

Torstaina 14.6 tehdään viheriöille tappi-ilmastus n. 5cm syvyyteen. Viheriö jyrätään toimenpiteen jälkeen. Työnalla oleva viheriö on pois käytöstä työn ajan.