Rauma Golf on rento ja monipuolinen

Junioritoimintaa

HIPPOGOLF -tapahtuma toi pikkaraisia kentälle - ja kyllä meillä oli mukavaa!

Perinteinen Osuuspankin tukema HIPPOGOLF -tapahtuma Rauma Golfissa tiistaina 6.6. oli jälleen aurinkoinen ja iloinen! Pikkaraisia vilisi kentällä niin puttigreenellä, chippigreenellä kuin par 3 -kentälläkin. Lounaaksi Rauma Golf tarjosi "melkein yhtä hyvää kuin mamman" makaronilaatikkoa ja odotettuja minimunkkeja. HIPPOKIN kävi tervehtimässä lapsia rastien jälkeen ja hyvin suoritetun päivän päätteeksi jokainen sai mukaansa OP:n logogolfpallon. Ohjaajina toimivat Juniorikoordinaattori Kimmo Koivisto, pro Juha-Matti Vuorinen, maajoukkuegolfaaja Ella Salminen sekä junioriohjaajat Seija Tanhuanpää ja Pihla Koivisto. Mukaan kuviin mahtui myös varttuneempaa ikäpolvea - huipputyypit Eero Lehtonen ja Matti Nissilä - kunnioitettavat 89vuotta!! He ovat esimerkkejä siitä, että golf harrastuksena pitää kropan ja mielen kunnossa! 

Hippogolf-harjoitusryhmän harjoitukset jatkuvat ensi tiistaina 13.6. kello 17-18. Katso aikataulut ja info nettisivuilta kohdasta Juniorit.

Hippogolf-tapahtuma järjestetään kesäkuun alussa, joten ajatus korvan taakse ensi vuodelle. Kiitämme kaikkia osallistujia, ja nähdään golfin parissa! Katso kuvat hippolaisista Facebookissa tästä.

Seuraavat tapahtumat

Valmennus- ja Nuorisotoimikunta


Kimmo Koivisto pj. 050-373 5924

Julius Tapiovaara (juniorikapteeni)

Jouni Raatikainen

Ari Suonvieri

Ossi Nurmi

Saku Peltonen

Olli Rasinmäki

Sakari Honkasalo

Caddiemaster

caddiemaster(at)raumagolf.fi

02 823 0324

Rauma Golf
Ala-Pomppustentie 20, 26510 Rauma

Huoltotilanne:

Kenttä suljettu.