Rauma Golf on rento ja monipuolinen

Junioritoimintaa

HIPPOGOLF -tapahtuma toi pikkaraisia kentälle - ja kyllä meillä oli mukavaa!

Perinteinen Osuuspankin tukema HIPPOGOLF -tapahtuma Rauma Golfissa tiistaina 6.6. oli jälleen aurinkoinen ja iloinen! Pikkaraisia vilisi kentällä niin puttigreenellä, chippigreenellä kuin par 3 -kentälläkin. Lounaaksi Rauma Golf tarjosi "melkein yhtä hyvää kuin mamman" makaronilaatikkoa ja odotettuja minimunkkeja. HIPPOKIN kävi tervehtimässä lapsia rastien jälkeen ja hyvin suoritetun päivän päätteeksi jokainen sai mukaansa OP:n logogolfpallon. Ohjaajina toimivat Juniorikoordinaattori Kimmo Koivisto, pro Juha-Matti Vuorinen, maajoukkuegolfaaja Ella Salminen sekä junioriohjaajat Seija Tanhuanpää ja Pihla Koivisto. Mukaan kuviin mahtui myös varttuneempaa ikäpolvea - huipputyypit Eero Lehtonen ja Matti Nissilä - kunnioitettavat 89vuotta!! He ovat esimerkkejä siitä, että golf harrastuksena pitää kropan ja mielen kunnossa! 

Hippogolf-harjoitusryhmän harjoitukset jatkuvat ensi tiistaina 13.6. kello 17-18. Katso aikataulut ja info nettisivuilta kohdasta Juniorit.

Hippogolf-tapahtuma järjestetään kesäkuun alussa, joten ajatus korvan taakse ensi vuodelle. Kiitämme kaikkia osallistujia, ja nähdään golfin parissa! Katso kuvat hippolaisista Facebookissa tästä.

Seuraavat tapahtumat

Valmennus- ja Nuorisotoimikunta


Jukka Suominen, p. 040 5407 054 jukka.suominen(at)dnainternet.net
Kimmo Koivisto, pj, p. 050 3735924  kimmo.koivisto(at)utu.fi
Venni Suominen    
Juniorikapteeni
Jouni Raatikainen
Ari Suonvieri

Caddiemaster

caddiemaster(at)raumagolf.fi

02 823 0324

Rauma Golf
Ala-Pomppustentie 20, 26510 Rauma

Huoltotilanne:

Maanantaina 6.11 aloitetaan viheriöiden syväilmastus, tällä kertaa työ tehdään oman henkilökunnan toimesta vuokrakoneella. Maanantaista eteenpäin on käytössä talviviheriöt, joten kesäviheriöille pelaaminen on KIELLETTY! Viheriöiden eteen laitetaan talvilippu, kentältä kerätään kaikki kenttävarusteet talveksi pois. Terv, kenttähenkilökunta