Rauma Golf on rento ja monipuolinen

Junioritoimintaa

POMPPUSTEN SANKARI OPEN 17.6. - Ja me ollaan sankareita kaikki!

Pomppusten Sankari Open oli hieno uusi konsepti yhteisestä tekemisestä! 9 reiän joukkuekilpailu, jossa joukkueen muodostivat aikuinen ja juniori. Juniorit joilla ei ollut omaa golfaavaa vanhempaa tai isovanhempaa, saivat parikseen Rauma Golfin senioriosaston pelikaverin. Kilpailussa juniorit pelasivat reiät 1-9, ja aikuiset 10-18. Junioriryhmissä oli mukana omat caddiet/ohjaajat, niin ikään senioriosaston huipputyypit. Ensikertalaisia kilpailijoita oli 3, ja heille caddiet opettivat pelistä niin sääntöjä kuin kilpailuetikettiäkin. Sää suosi, ja kaikilla oli mukavaa. Iso kiitos senioreille, jotka antoivat pienimmille kilpailijoille ikimuistoisen kokemuksen!

Joukkuekilpailussa laskettiin pistebogey pisteitä, ja yhteistulos ratkaisi. Ensimmäiseksi kisassa tulivat Raatikaiset, Jonatan ja isänsä Jouni pisteillä 38. Jonatan pokkasi myös parhaan Jr scr palkinnon. Toiseksi ylsivät Teemu Roiha ja varttuneempi parinsa Aleksanteri Anttila pisteillä 28. Niukasti kolmanneksi jäivät Saariset, Heimo ja isänsä Janne pisteillä 27. Hieno suoritus kaikilta osallistujilta! Tulokset voi katsoa Kilpailukalenterista, kohdasta tulokset (Jr ja Sr sarja ovat omina kilpailuinaan.

Kilpailun päätyttyä syötiin ja herkuteltiin, ja sen jälkeen koko porukalla Lähitapiolan Sankari koulutukseen Klubin pihamaalle. Jokainen opetteli tärkeät taidot sammutuspeitteen sekä sammuttimen kanssa. Tästä on hyvä taas jatkaa eteenpäin, ja tämä konsepti tulee toivottavasti tulevaisuudessa olemaan ponnahduslauta kilpailuihin aloittelevalle golfarille, niin juniorille kuin aikuisellekkin. 

Tänään me ollaan sankareita kaikki! Katso kuvia päivästä Rauma Golfin facebook -sivuilta, tästä linkistä: SANKARIKUVAT

Seuraavat tapahtumat

Valmennus- ja Nuorisotoimikunta


Kimmo Koivisto pj. 050-373 5924

Julius Tapiovaara (juniorikapteeni)

Jouni Raatikainen

Ari Suonvieri

Ossi Nurmi

Saku Peltonen

Olli Rasinmäki

Sakari Honkasalo

Caddiemaster

caddiemaster(at)raumagolf.fi

02 823 0324

Rauma Golf
Ala-Pomppustentie 20, 26510 Rauma

Huoltotilanne:

Kenttä suljettu.