Rauma Golf on rento ja monipuolinen

Junioritoimintaa

POMPPUSTEN SANKARI OPEN 17.6. - Ja me ollaan sankareita kaikki!

Pomppusten Sankari Open oli hieno uusi konsepti yhteisestä tekemisestä! 9 reiän joukkuekilpailu, jossa joukkueen muodostivat aikuinen ja juniori. Juniorit joilla ei ollut omaa golfaavaa vanhempaa tai isovanhempaa, saivat parikseen Rauma Golfin senioriosaston pelikaverin. Kilpailussa juniorit pelasivat reiät 1-9, ja aikuiset 10-18. Junioriryhmissä oli mukana omat caddiet/ohjaajat, niin ikään senioriosaston huipputyypit. Ensikertalaisia kilpailijoita oli 3, ja heille caddiet opettivat pelistä niin sääntöjä kuin kilpailuetikettiäkin. Sää suosi, ja kaikilla oli mukavaa. Iso kiitos senioreille, jotka antoivat pienimmille kilpailijoille ikimuistoisen kokemuksen!

Joukkuekilpailussa laskettiin pistebogey pisteitä, ja yhteistulos ratkaisi. Ensimmäiseksi kisassa tulivat Raatikaiset, Jonatan ja isänsä Jouni pisteillä 38. Jonatan pokkasi myös parhaan Jr scr palkinnon. Toiseksi ylsivät Teemu Roiha ja varttuneempi parinsa Aleksanteri Anttila pisteillä 28. Niukasti kolmanneksi jäivät Saariset, Heimo ja isänsä Janne pisteillä 27. Hieno suoritus kaikilta osallistujilta! Tulokset voi katsoa Kilpailukalenterista, kohdasta tulokset (Jr ja Sr sarja ovat omina kilpailuinaan.

Kilpailun päätyttyä syötiin ja herkuteltiin, ja sen jälkeen koko porukalla Lähitapiolan Sankari koulutukseen Klubin pihamaalle. Jokainen opetteli tärkeät taidot sammutuspeitteen sekä sammuttimen kanssa. Tästä on hyvä taas jatkaa eteenpäin, ja tämä konsepti tulee toivottavasti tulevaisuudessa olemaan ponnahduslauta kilpailuihin aloittelevalle golfarille, niin juniorille kuin aikuisellekkin. 

Tänään me ollaan sankareita kaikki! Katso kuvia päivästä Rauma Golfin facebook -sivuilta, tästä linkistä: SANKARIKUVAT

Seuraavat tapahtumat

Valmennus- ja Nuorisotoimikunta


Jukka Suominen, p. 040 5407 054 jukka.suominen(at)dnainternet.net
Kimmo Koivisto, pj, p. 050 3735924  kimmo.koivisto(at)utu.fi
Venni Suominen    
Juniorikapteeni
Jouni Raatikainen
Ari Suonvieri

Caddiemaster

caddiemaster(at)raumagolf.fi

02 823 0324

Rauma Golf
Ala-Pomppustentie 20, 26510 Rauma

Huoltotilanne:

Maanantaina 6.11 aloitetaan viheriöiden syväilmastus, tällä kertaa työ tehdään oman henkilökunnan toimesta vuokrakoneella. Maanantaista eteenpäin on käytössä talviviheriöt, joten kesäviheriöille pelaaminen on KIELLETTY! Viheriöiden eteen laitetaan talvilippu, kentältä kerätään kaikki kenttävarusteet talveksi pois. Terv, kenttähenkilökunta