Rauma Golf on rento ja monipuolinen

Viestejä kapteeneilta

HYVÄÄ ja AURINKOISTA JUHANNUSTA KAIKILLE!

 

 

Kaikille Raumagolfin jäsenille, osakkaille, ystäville ja sidosryhmille - iloista ja aurinkoista Juhannusta!

Kiitos mukanaolostanne ja tuestanne tähänkin vuoteen. Kesä on tullut tällä kaudella vihreän ruohon osalta myöhemmin kuin toivottiin, mutta se on valtakunnallisesti samanlainen tilanne monilla muilla. Yhdessä tekemällä, osallistumalla, ja ennenkaikkea luomalla yhteishenkeä omana itsenämme, on mahdollisuus jälleen nauttia mukavasta ja tapahtumarikkaasta golfkaudesta!

Toivotaan paljon hyviä ja aurinkoisia, jopa lämpimiä säitä, jotka auttavat golfille elintärkeää ruohoa kasvamaan, eritoten viheriöillä. Katothan kilpailukalenterista sinulle ja ystävillesi sopivia tapahtumia, ja rohkeasti mukaan! Hienon tapahtuman tekevät hienot kilpailijat, ja mitä enemmän, sen parempi!

Juhannuksen ajan on mahdollista pelata aamu 6 ilta 22:n. Klubi palvelee aattona eli perjantaina 8-18, juhannuspäivänä lauantaina 10-16 (18), ja sunnutaina 10-21. Vieraspelaajien varauksien mukaan, olemme paikalla myös muina aikoina.

 

Seuraavat tapahtumat

Ei tulevia tapahtumia

Kapteenisto

Ari Suonvieri, kapt.
ari(at)porkkanagolf.fi

Heli Saarni-Helkkula, lady kapt.
heli.saarni(at)gmail.com 

Markku Vähähaka, sr kapt.
markku.vahahaka(at)dnainternet.net

Venni Suominen, jr kapt.
venni.suominen(at)gmail.com

Caddiemaster

caddiemaster(at)raumagolf.fi

02 823 0324

Rauma Golf
Ala-Pomppustentie 20, 26510 Rauma

Huoltotilanne:

Maanantaina 6.11 aloitetaan viheriöiden syväilmastus, tällä kertaa työ tehdään oman henkilökunnan toimesta vuokrakoneella. Maanantaista eteenpäin on käytössä talviviheriöt, joten kesäviheriöille pelaaminen on KIELLETTY! Viheriöiden eteen laitetaan talvilippu, kentältä kerätään kaikki kenttävarusteet talveksi pois. Terv, kenttähenkilökunta