Rauma Golf on rento ja monipuolinen

Klubi avoinna: Caddiemaster/kahvila suljettu.
Viheriöt: 5 mm

Cafe Sali Golf

Klubitalolla kahvila ja caddiemaster -palvelut

Pomppusten golfklubilla toimii kahvila Café Sali Golf. Kahvila hoitaa caddiemaster palvelut sekä kahvilapalvelut samalta tiskiltä. Avoinna joka päivä. Tarjolla kahvilatuotteita, tuoreita sämpylöitä ja leivonnaisia. Vastajauhettua kahvia ja erikoiskahveja. Hodarit, höyrynakit ja ruokaisia leipiä, salaattia (kesäkuukausina). Paikallisoluita, siidereitä ja virvokkeita, viiniä ja kuohuvaa. Klubilla on a-oikeudet. Kilpailupäivinä on tarjolla kilpailijoille ruokaa. Cafe Sali Golfin kautta voit myös järjestää juhlat, joko tiloissamme tai omissa tiloissasi. Otathan tarpeen mukaan yhteyttä caddiemaster@raumagolf.fi tai myyntipalvelu@cafesali.fi.

Cafe Sali Golf on osa Cafe Salin (Rauman keskustassa torilla, Kuninkaankatu 22) kokonaisuutta. Lahjakortit ostettuna Cafe Salista, käy myös golfkentän kahvilassa, sekä päinvastoin.

Tervetuloa kahville keskustan vilskeeseen, tai viheriöiden laidalle Pomppusiin!
 

 

 

 

 

 

Caddiemaster

caddiemaster(at)raumagolf.fi

02 823 0324

Rauma Golf
Ala-Pomppustentie 20, 26510 Rauma

Huoltotilanne:

Maanantaina 6.11 aloitetaan viheriöiden syväilmastus, tällä kertaa työ tehdään oman henkilökunnan toimesta vuokrakoneella. Maanantaista eteenpäin on käytössä talviviheriöt, joten kesäviheriöille pelaaminen on KIELLETTY! Viheriöiden eteen laitetaan talvilippu, kentältä kerätään kaikki kenttävarusteet talveksi pois. Terv, kenttähenkilökunta