Tule pelaamaan Raumalle

Klubi avoinna: Caddiemaster/kahvila suljettu.
Viheriöt: 5 mm

Kenttä

Rauma Golf sijaitsee 2,5 kilometrin päässä Rauman torilta. Kenttä muodostuu kahdesta eriluonteisesta yhdeksiköstä, joista etuysi on puistomainen, pienen joen halkoma, tasainen osuus. Jälkimmäinen ysi sijoittuu vaihtelemaan metsämaastoon ja sisältää runsaasti vesiesteitä. Kenttä on yleensä aikaisin pelattavissa kesägriineille. 

 

Klubi

Klubi on vihreä keidas kaupungin lähellä, joka palvelee niin golffareita kuin muitakin. Meillä on miehille ja naisille omat suihku-, sauna- ja pukuhuonetilat. Palvelemme pääasiassa golfareita, mutta voi kysyä myös tapahtumaasi saunatilaa.

Klubilla toimii kahvila, jossa paljon erilaisia suolaisia ja makeita herkkuja. Myös ruokaisempia vaihtoehtoja on saatavilla. Kahvilaan ja klubille voi tulla vain kahvillekkin, ilman greencardia.

Lähiseudun palvelut

Raumalla on paljon ravintoloita, joiden monipuolisesta tarjonnasta löytyy jokaiselle jotain. Perinteisten ravintoloiden lisäksi Raumalla toimii useita etnisiä ruokapaikkoja.

Ravintoloiden yhteystiedot löytyvät täältä: www.rauma.fi/ravintolat

Caddiemaster

caddiemaster(at)raumagolf.fi

02 823 0324

Rauma Golf
Ala-Pomppustentie 20, 26510 Rauma

Huoltotilanne:

Maanantaina 6.11 aloitetaan viheriöiden syväilmastus, tällä kertaa työ tehdään oman henkilökunnan toimesta vuokrakoneella. Maanantaista eteenpäin on käytössä talviviheriöt, joten kesäviheriöille pelaaminen on KIELLETTY! Viheriöiden eteen laitetaan talvilippu, kentältä kerätään kaikki kenttävarusteet talveksi pois. Terv, kenttähenkilökunta