24h Golf

24h junnugolfille

24h junnugolfille on hullunhauska oman seuran junnujen hyväksi tehtävä 24 tunnin golftempaus. Vähän seikkaulua, golfhulluutta ja roppakaupalla hyvää mieltä suoraan junnugolfin hyväksi.

Raumalla Pomppusissa Rauma Golfin maajoukkuepelaaja Ella Salminen, vuoden 2016 seuran mestarit Lauri Hacklin ja Sanni Kämäräinen, FT Iiro Rautavuori, apulaiskenttämestari Jussi Renko, Midtourin pelaajat Antti Joutsen (vuoden 2015 mestari), Joni Ylen ja Eetu Kovanen ovat pääpelaajamme vuonna 2017 – eli huiput pelaa, ja muut kannustaa!


Ma 26.6. aloitetaan ja pelataan läpi yön aina seuraavaan päivään. 3 pelaajan tulos merkataan/kierros. Tarkoituksena on pelata mahdollisimman monta kierrosta, ja tehdä parhaita mahdollisia tuloksia!

Kannustusjoukot ja tukijat voivat lyödä rahansa yhteisen par – tai parempi tuloksen mukaan, tai valita suosikkinsa, jonka par – tai parempi tuloksesta kuittaa tuen. Tukea otetaan myös tasasummina, kuten 20€ tai vaikka 500€. Isoin tukisummin ovat mukana jo Länsi-suomen Osuuspankki ja Länsi-Suomen OP Kiinteistökeskus, Hotelli Kalliohovi, Laitilan Wirvoitusjuomatehdas, Porkkana Golf ja Cafe Sali.

Lue lisää historiaa ja faktoja golfliiton sivuilta. Pääset sinne tästä.