Etsimme seuralle caddiemaster/kahvilatyöntekijöitä!

Sinä positiivisen asenteen omaava aktiivinen tekijä, haemme juuri Sinua! Etsimme caddiemastereita / kahvilatyöntekijöitä monipuolisiin työtehtäviin kaudelle 2023.​​​​​​​

Pääasialliseen työnkuvaan kuuluvat asiakkaiden monimuotoinen auttaminen caddiemasterin roolissa ja WiseGolf järjestelmän ylläpito. Työtehtäviin sisältyvät tiiaikojen varaukset, avustaminen kilpailujärjestelyissä, Proshop-tuotteiden myynti, sekä tyylikkään ja palvelevan ilmeen ylläpito klubilla ja kahvilassa.

Odotamme hakijalta kokemusta asiakaspalvelusta ja edellytämme hakijalta vähintään 18 vuoden ikää. Golfin lajituntemus katsotaan eduksi. Olet tarkka ja huolellinen ja vastuuntuntoinen ja teet työsi pilke silmäkulmassa.

Työsuhde on määräaikainen ja kestää maaliskuusta lokakuuhun. Työtä on tarjolla kokopäiväisesti ja saat vaikuttaa mahdollisuuksien mukaan työvuoroihin. Työsuhteessa sovelletaan Golf-alan työehtosopimuksen ehtoja. Kilpailukykyisen palkan lisäksi tarjoamme rajattoman pelioikeuden ja rangepallot kentällämme käyttöösi.

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, äkkiä hakemus vireille! Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Otamme huomioon myös osa-aikaiset työntekijät ja kesätyöntekijät.