Valmistaudu nauttimaan golfista – ja unohtumattomasta yritystapahtumasta!

Tervetuloa Rauma Golfiin, missä vakavamielinen tapahtumasuunnittelu saa tehdä tilaa huikealle golfelämykselle! Meillä kaikki onnistuu sekä kokeneille golffareille että lajista tietämättömille – hymyssä suin ja Teidän ehdoillanne! ✔
​​​​​​​

1. Kokoukset
Eikö tavalliset kokoukset ole jo liian tylsiä? Kuvittele kokoustaminen tai vaikka kehityskeskustelu vehreän golfkentän äärellä! Meillä ei ole tarve istua jäykästi, vaan liikutaan ja nautitaan samalla upeasta maisemasta. Kokouskuppi kädessä – mikä voisi mennä pieleen?

2. Lajitutustumiset
Hiokaa tiiminne golftaidot kuntoon hauskalla lajitutustumispäivällä! Heitämme tiimisi suoraan golfseikkailuun, jossa kaatuneet pallokorit ja värikkäät svingit saavat porukkaan ainakin tunnetta!

3. Illanvietto
Järjestetäänkö kesäjuhlat, asiakastapahtuma tai vaikka vaan perjantai-ilta? Unohdetaan pönötys ja valitaan golfkenttä tanssilattian sijaan. Korkataan golfmailapullot ja juhlitaan birkkuja (tai tuplia) aina kun väylä vaihtuu!

4. Työhyvinvointipäivät
Vaihdetaan tylsä työpaikka golfkentän vehreyteen! Työhyvinvointipäivämme sisältävät rentouttavaa golfia, naurua ja virkistävää ilmapiiriä – hyvää ruokaa ja juomaa unohtamatta!

5. Saunominen
Päivä päättyy saunomalla, tietysti! Saunassa selvitellään päivän parhaat lyönnit, nauretaan huonoimmille ja nautitaan yhdessäolosta rennossa ilmapiirissä!

6. Kilpailut
Kilpaileminen ei ole koskaan ollut näin hauskaa! Järjestämme kilpailuja kaiken tasoisille pelaajille – olivatpa sitten aloittelijoita tai kokeneita konkareita. Löydämme juuri sopivan formaatin ja kilpailumuodon, joka innostaa kaikkia mukaan. Kuka voittaa palkinnon – se selviää viimeisellä putilla!

7. Avaimet käteen -periaate
Keksitään sitten ihan mitä vain, hoidamme järjestelyt niin, että te voitte keskittyä nauttimaan tapahtumasta. Avaimet käteen ja golffarit tyytyväisinä kotiin asti – helppoa kuin heinänteko Raumalla!


Ota yhteyttä ao. lomakkeen kautta tai
mira.murtomaki@raumagolf.fi/0413138135
​​​​​​​ja anna Rauma Golfin tehdä yritystapahtumastasi sellainen, että se muistetaan vielä pitkään !⛳