Aloita Golf

Tervetuloa Rauma Golfiin kokeilemaan golfia niin yksin, kaverin kanssa tai vaikka isommallakin porukalla.

1. Kokeile golfia

Olet tervetullut Rauma Golfiin kokeilemaan golfia niin yksin, kaverin kanssa tai vaikka isommallakin porukalla. Harjoitusalueet (range, harjoitus griini, lähipelialue) ovat kaikille avoimia, ja tarvittavat välineet saat kentältä lainaksi. Palloja saat rangella palloautomaatista lähimaksulla.

2. Alkeiskurssi

Alkeiskurssille tullessasi sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa golfkokemusta, mailoja, hanskoja, tai muutenkaan mitään tietoa golfista. Ulkoiluun sopivat vaatteet riittävät. Kursseilla tutustutaan golfin perusteisiin ja suoritetaan Green card, joka on edellytys golfin harrastamiseen.

3. Jäseneksi liittyminen

Rauma Golf jäseneksi voit liittyä alkeiskurssin jälkeen täyttämällä jäsenhakemuksen tai asioimalla caddiemasterin tiskillä. Jäseneksi liityttyäsi sinulla on monenlaisia pelimahdollisuuksia ja caddiemasterit auttavat sinua mielellään valitsemaan sopivimman vaihtoehdon.

4. Seuran juniorien harjoitukset

Lapsille Rauma golfin junioriharjoitukset ovat oiva tapa aloittaa golf. Harjoituksista löytää pelikavereita samalla kuin golftaidot kehittyvät.

5. Pelaaminen

Alkeiskurssin käyneet ovat oikeutettuja erittäin edullisiin kausipelimaksuihin Rauma Golfissa suoritusvuoden lisäksi, myös sitä seuraavalla kaudella. Ehtona tälle on Rauma Golfin jäsenyys.


Tutustu myös - Suomen Golfliiton oppaat aloittelijalle sivustoon

Harrastuksen ensiaskeleilla kysymyksiä usein riittää, ja siksi Golfliitto on koostanut Kaikki mitä olet halunnut tietää -golfista oppaan.


Säännöt ja etiketti

Suomen golfliitto on koonnut kattavan paketin säännöistä ja etiketistä kokosuomigolfaa.fi sivuille. ​​​​​​​

Yhteiset säännöt tuovat peli-iloa kaikille, tarkoituksena turvallinen ja ripeästi etenevä peli.

Golfetiketti kattaa yhteisesti jaetut tavat ja käyttäytymissäännöt.

Tärkeimmät säännöt ja etiketti on kerrottu havainnollisesti loistavilla videoilla.


Annamme mielellämme lisätietoja kaikissa golfiin ja harrastuksen aloittamiseen liittyvissä kysymyksissäsi. Otathan rohkeasti yhteyttä tai tule käymään!
​​​​​​​