Etsimme seuralle
​​​​​​​TOIMITUS- JA TOIMINNANJOHTAJAA!

Rauma Golf on aktiivinen hieman yli 850 jäsenen kasvava ja kehittyvä golfyhteisö. Kauden aikana kentällämme pelataan n. 24.000 kierrosta ja erilaisia tapahtumia järjestetään lähes 200. Seuralla on neljä päätoimista työntekijää ja lukuisia vapaaehtoistyöntekijöitä auttamassa jäsenistömme viihtyvyyttä. Olemme ylpeitä siitä että, seuralla on iso rooli raumalaisten arjessa.

Nykyisen toimitus- ja toiminnanjohtajan siirtyessä uusiin tehtäviin, etsimme seuralle TOIMITUS- JA TOIMINNANJOHTAJAA.


Etsimme yhteistyötaitoista henkilöä vastaamaan seuran operatiivisesta toiminnasta. Monipuolisessa tehtävänkuvassa yhdistyy seuran taloudellisten tavoitteiden toteuttaminen, seuratoiminnan kehittäminen ja strategisten hankkeiden eteenpäinvieminen. Työssäsi pääset solmimaan yhteistyösopimuksia lukuisten kumppaneidemme kanssa ja organisoimaan seuratoimintaa sekä sidosryhmäyhteistyötä. Työarki painottuu kesäkaudella seuratoiminnan johtamiseen ja välillä myös hektiseen arjen perustyöhön, kun taas talvikaudella arki painottuu yhteistyösopimusten ja kehitystöiden ympärille.

Lupaamme osaavien seuratyöntekijöidemme, palveluntuottajien ja lukuisten vapaaehtoistyöntekijöiden kaiken tuen tehtävässä menestymiseen. Vastaamme siitä, että saat huolellisen perehdytyksen tehtäviin työn alkaessa. Seuralla on käynnissä lukuisia muutos- ja kehityshankkeita, joiden eteenpäinviemiseen annamme tarvittavan tuen.

Toivomme kokemusta myyntityöstä ja niihin liittyvät prosessit olisivat sinulle tuttuja. Ymmärrys talouden tärkeydestä ja budjetoinnista antavat hyvän pohjan menestykseen. Kestät varsinkin kesäkaudella sopivasti painetta hektisessä arjessa ja vastaavasti talvikaudella pystyt aikatauluttamaan omaa työtäsi tavoitteiden saavuttamiseksi. Lajituntemus ja aikaisempi kokemus seuratoiminnasta luetaan vahvasti eduksi. Jäämme odottamaan mielenkiinnolla yhteydenottoasi!

Työ alkaa heti rekrytointiprosessin jälkeen sopimuksen mukaan.

Hakemukset pyydämme lähettämään 5.2 mennessä osoitteeseen htnatunen@gmail.com


Tehtävästä lisätietoa antavat arkisin klo 16-18:
Rauma Golf Ry puheenjohtaja Harri Natunen / 044 7769902
Rauma Golf Oy puheenjohtaja Anna Suominen / 044 5475785