Juhiksen kuulumisia

Promme Juhis lähettää tällä kertaa terveisiä erityisesti junnuille ja heidän vanhemmilleen, muistuttaen ensi kesän golfkoulusta.

PERINTEINEN CATMANDOO JUNIORIEN GOLFKOULU 2022

Perinteinen suosittu juniorien golfkoulu tullaan järjestämään kesällä 2022, maanantai-torstai 18-21.7 kello 9-13, jokaisena päivänä. Golfkoulu on tarkoitettu kaikille 6-16-vuotiaille junioreille. Golfkoulussa on iloinen ilmapiiri ja viikon aikana käydään koko golfpeli läpi draivista puttiin, käydään kentällä pelaamassa, saadaan uusia kavereita, visaillaan joukkuetietokilpailuissa sekä paljon paljon muuta. Golfkoulun jälkeen jokainen saa juniori green cardin.

Torstaina 21.7 LÄHITAPIOLAN tarjoama ateria, muina päivinä omat eväät mukaan (mahdollisuus ostaa myös klubilta).

*Torstaina 21.7 leirin päätteeksi halukkaille LÄHITAPIOLAN sponsoroima junioreiden oma kilpailu. Kierroksen jälkeen jäätelöt

Mukaan et tarvitse muuta kuin reippaan mielen, eväät sekä säähän soveltuvat ulkovaatteet (mikäli löytyy omat mailat niin kannattaa ottaa mukaan).

Hinta 120€

Päävetäjänä toimii Pro Juha-Matti Vuorinen sekä hänen apunaan junioriohjaajia.

TERVETULOA!

Ilmoittautumiset ja lisätietoja
Juha-Matti Vuorinen
+358443026196
juhamatti_vuorinen@hotmail.com

Ei siis muuta, kun ilmoittautumaan mukaan suurin joukoin!

Catmandoon golfkoulua tukeva LähiTapiola Länsi-Suomi jatkaa tälläkin kaudella junioritoimintamme pääyhteistyökumppanina. Tässä myös heidän terveisensä jäsenistöllemme:

"LähiTapiola Länsi-Suomi haluaa pitää huolta myös sinun vakuutusturvastasi, jotta se on kunnossa, sitten kun jotain sattuu. Kun keskität vakuutuksesi LähiTapiolaan, saat Hole-in-one –vakuutuksen ns. kaupan päälle. Kannattaa hoitaa vakuutusasiat kuntoon. Lisätietoja saat tästä linkistä. https://www.lyyti.fi/reg/golfseura