Junioreiden Golfkoulu 18.- 21.7.2022

Perinteinen suuuren suosion saavuttanut junioreiden golfkoulu tullaan järjestämään myös kesällä 2022! Golfkoulun ajankohta on 18-21.7 ja toimintaa järjestetään päivittäin kello 9-13.

Golfkoulu on tarkoitettu kaikille 6-16-vuotiaille junioreille ja osallistujilla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta lajista. Golfkoulussa on iloinen ilmapiiri ja viikon aikana käydään koko golfpeli läpi draivista puttiin. Lisäksi käydään kentällä pelaamassa, saadaan uusia kavereita, visaillaan joukkuetietokilpailuissa sekä touhutaan paljon paljon muuta. Golfkoulun jälkeen jokainen saa juniori green cardin.

Torstaina 21.7. osallistujille on LÄHITAPIOLAN tarjoama ateria, muina päivinä omat eväät mukaan. Myös klubilta on mahdollisuus ostaa välipalaa.

*Torstaina 21.7 leirin päätteeksi halukkaille LÄHITAPIOLAN sponsoroima junioreiden oma kilpailu. Kisakierroksen jälkeen osllistujille on tarjolla jäätelöt

Mukaan et tarvitse muuta kuin reippaan mielen, eväät sekä säähän soveltuvat ulkovaatteet. Jos sinulta löytyy omat mailat, niin ne kannattaa ottaa mukaan.

Golfkoulun hinta on 120€

Päävetäjänä toimii Pro Juha-Matti Vuorinen sekä hänen apunaan junioriohjaajia.

Ilmoittautumiset ja lisätietoja
Juha-Matti Vuorinen
+358443026196
juhamatti_vuorinen@hotmail.com


Tervetuloa!