Kapteenin terveiset

Hei,
Uusi golfkausi on jo alkanut usean jäsenemme kohdalla. Onneksi kentän kunto on osoittautunut paljon paremmaksi, mitä kevättalvella sen pelättiin kauden alussa olevan. Toivotan omasta puolestani pitkää ja lämmintä golfkautta!
Green card -kurssit ovat alkaneet ja jatkuvat pitkin kesää. Viime vuosien hyvä noste lajin ympärillä ei näytä laantuvan, ja hyvä niin! Pidetään jokainen omalta osaltamme huolta niin uusista kuin tulevistakin golfpelaajista; toivotetaan heidät tervetulleiksi seuran jäseniksi ja pelaamaan kentällemme.

Rauma Golfin kilpailukausi huipentuu elokuussa seuran mestaruuskisoihin. Mestisten lisäksi tälläkin kaudella pelataan mm. perinteinen seuraottelu Archipelagia Golf Clubia vastaan. Tänä vuonna se pelataan Paraisten kentällä, ajankohdan ollessa elokuun 28. Näiden lisäksi Rauma Golf järjestää kesän aikana useita yleisiä kilpailuja, joihin jokainen jäsenemme saa halutessaan osallistua. Haluankin myös näin kapteenin ominaisuudessa toivottaa jokaisen tervetulleeksi kisailemaan.
Kokeneet pelaajat ovat esimerkkejä uusille ja vähemmän lajin piirissä olleille golfharrastajille, ja sen vuoksi meidän golfkäyttäytymisemme on ensisijaisen tärkeää. Korjaamalla lyöntijäljet väylillä ja alastulojäljet griinillä, haravoimalla hiekkabunkkerit, pelaamalla ripeästi ja opastamalla tarpeen mukaan muita, saamme uudet golfpelaajat nopeasti mukaan harrastuksen pariin.

Kauden alussa on myös syytä muistuttaa meitä kaikkia hyvästä golfetiketistä. Kentän kunnosta huolehtimisen lisäksi ollaan huomaavaisia toisia pelaajia kohtaan ja pidetään huolta turvallisuudesta kentällä ja harjoitusalueilla. Liian herkästi huudettua Fore-huutoa ei ole olemassa. Noudatetaan kentän ohjeistusta pukeutumisesta ja pelivälineistä. Ja kaikkihan tietävät, etteivät range-pallot ole tarkoitettu pelipalloiksi!
Kesäkuun alussa saamme seuraan uuden toiminnan- / toimitusjohtajan Jukka Pelkosen. Odotan yhteistyötä Jukan kanssa suurella mielenkiinnolla. Lisäksi haluan kiittää vetovastuun jättävää Pekkaa antoisasta yhteistyöstä viimeisen vuoden aikana ja hyvästä kilpailusta vakiovuorollamme simulaattorissa. Paljon hyviä lyöntejä Pekalle jatkoon!

Hymyssä suin kohti kesää ja jatketaan yhdessä positiivisen ilmapiirin rakentamista.

-RG:n Kapteeni, Mikko Jaskari-