Kapteenin terveiset!

Hei seuraväki!


Kesä taitaa olla jo loppusuoralla ja syksy alkaa tekemään tuloaan, vaikka kuinka ”luukuttaisi” stereoista Mamban "Vielä kesää on jäljellä" hittiä. Tosin kentän kunto alkaa olemaan meillä vasta nyt parhaimmillaan, mutta se taitaa olla hyvän kentänhoidon lisäksi enemmän seurausta meidän valitettavan lyhyestä kesästä.

Ilokseni olen voinut todeta, että uusia kasvoja on näkynyt runsaasti kentällä ja harjoitusalueilla. Olen pyrkinyt pelaamaan kierroksia myös uusien tuttavuuksien kanssa ja samalla kysellyt mielipiteitä kentästä ja seuran toiminnasta. Saamani suoran palautteen myötä voin sanoa, että meillä tuntuu olevan asiat aika lailla hyvin. Jatketaan samaan malliin!

Kisakalenterissa on vielä monia kisoja mihin toivoisin mahdollisimman monia osallistujia. Ja haluisin myös rohkaista pelaajia osallistumaan seuran mestaruuskisoihin. Jos ei pelaamaan ihan kärkisijoista, niin vaikka ajatuksella haastaa itseään.

Valitettavasti joudun myös antamaan vähän risuja osalle pelaajista. Jostain syystä kaikille ei ole selvää omien jälkien korjaaminen. Lyöntijälkien siivoaminen väyliltä sekä griiniltä on jokaisen pelaajan omalla vastuulla. Tiiboksissa lyöntijäljen korjaamiseen on käytettävä kasvualustetta, (siitä vihreästä muovilaatikosta boxissa). Lisäksi katkenneet tiit kuuluvat boxissa olevaan vihreään astiaan ja roskat, mukaan lukien tumpit ja nuuskapussit roskikseen. Bunkkereista siivotaan jäljet ja haravat sijoitetaan tämän jälkeen kokonaan bunkkereihin, eikä siis osittain raffiin tai väylälle. Kesätyöntekijäkausi on päättymässä kentänhoidossa ja käsiparien määrä kenttätöissä vähenee entisestään, joten meidän pelaajien on hoidettava omat velvoitteemme ja mahdollistaa kenttähenkilökunnan keskittymisen tärkeämpiin tehtäviin.


Jatketaan loppukausi positiivisin mielin ja toivotaan, että kelit sallisivat kauden jatkua mahdollisimman pitkään.

Terveisin,

RG:n Kapteeni Mikko Jaskari

Kapteeni Mikko Jaskari