Pelikauden päätös lähestyy

Kausi lähestyy loppuaan, mutta vielä on mahdollisuus nauttia pelaamisesta. Sunnuntaina 30.10. on viimeinen pelipäivä, jonka jälkeen kenttä suljetaan pois käytöstä kauden 2022 osalta.


Pelikausi Rauman kentällä päättyy sunnuntaina 30.10.2022. Tällä menettelyllä kentän pehmeät ja kosteat pinnat saavat rauhassa valmistautua talveen ilman rasitusta. Kasvun päättyessä kenttä ei enää pysty korjaamaan itseään pelaamisen ja hoitamisen aiheuttamasta kulumisesta. Kentän mahdolliset vauriot korjaantuvatkin vasta keväällä kasvukauden alkaessa uudelleen. Pelaamisen päättyessä kenttä siivotaan ja valmistellaan lopullisesti talven tuloon kenttähenkilökunnan toimesta. Tärkein tavoite on, että myös ensi kaudella saisimme pelata mahdollisimman hyväkuntoisella kentällä.

Kentän sulkeminen ja pelaamisen kieltäminen on yleinen linjaus, joka koskee kaikkia.

Raumalla 21.10.2022


RG kenttätoimikunta

Golfrauma oy hallitus

Rauma Golf ry hallitus


Tiedoksi loppukauden osalta;

Kenttä: Kenttä on toistaiseksi auki normaalisti viheriöille kentän sulkemiseen asti. Pakkasella ja ruohopintojen ollessa jäässä, on pelaaminen kielletty!

Caddiemaster: Palvelee lokakuussa lyhennetyin aukioloajoin kenttätilanteen huomioiden.

Pukuhuoneet, WC ja suihkut: Ovat käytössä toistaiseksi vain ravintolan ollessa auki. Saunat ovat jo pois käytöstä.

Greenfee: Vieraspelaajat ovat edelleen tervetulleita! 18r greenfee 30 €, 9rgreenfee 20 €. Ei muita alennuksia!​​​​​​​ Maksut Wisegolfin varausjärjestelmässä.

AJANVARAUS

Toimisto: Tj on lomalla 19.-28.10.2022.