Nyt se aukeaa!!

Takana on touhuntäyteinen viikonloppu. Lauantaina kentälle kokoontui monikymmenpäinen joukko kevättalkoisiin ja sunnuntain sääntöilta sai liikkeelle yli viisikymmentä seuramme jäsentä. Lisäksi kauden 2022 ensimmäinen green card -kurssi vietiin läpi vaihtelevassa kevätsäässä Juhiksen johdolla. Toivottavasti saimme taas uusia jäseniä yhteisöömme. Lisäksi range on ollut kovalla käytöllä pääsisäisestä lähtien.

Erityisen suuri kiitos kaikille talkoisiin osallistujille! Kenttää ja klubin ympäristöä terasseineen saatiin laitettua kuntoon kauden avausta varten. Työnne on korvaamattoman arvokasta ja ilman tällaista talkoohenkeä, moni homma jäisi tekemättä tai viivästyisi valtavasti.


Kenttä avataan 30.4. klo 12:00

Kenttätoimikunta teki oy:n ja ry:n hallituksille ehdotuksen, että kenttämme avataan pelaamiselle vappuaattona. Ehdotus hyväksyttiin suurella ilolla, joten lauantaista 30.4. lähtien Pomppusissa pääsee taas pelaamaan. Ja heti kärkeen kesäviheriöille. Säävaraus on toki vielä olemassa, eli mikäli yöt ovat edelleen poikkeuksellisen kylmiä tai peräti takatalvi yllättää meidät, voi aukioloissa olla rajoituksia erityisesti aamulähtöjen osalta. Toivotaan kuitenkin, että saisimme pidettyä kenttää auki mahdollisimman hyvin. Lähdöt tiiltä 1. ti-to-la-su ja tiiltä 10. ma-ke-pe.

Peliaikojen varaaminen onnistuu viimein nettisivujen kautta. Kirjauduttuasi Wiseen käyttäjätunnuksella ja salasanalla, pääset selaamaan ja varaamaan aikoja. Ajanvarauksen kuvake on aloitussivun oikeassa reunassa. Suosittelen myös lataamaan Wisegolfin applikaation Play Kaupasta tai App Storesta, mikäli käytössäsi on älypuhelin. Näin saat varattua lähtöajat todella vaivattomasti ja nopeasti ilman tarvetta päästä tietokoneelle. Applikaation kautta – kuten toki myös nettisivuillamme - voit myös katsoa kentän varaustilanteen ja varaukset tehneiden pelaajien nimet. Mikäli pelaaja on antanut luvan nimensä näyttämiseen.

Vuokra-, tai vaikkapa työnantajan osakkeella tämän kauden pelaavat voisivat olla yhteydessä caddiemasteriin mikäli näin ei ole jo toimittu. Järjestelmään täytyy aktivoida osakkeen tämän kauden käyttäjä. Kun tämä on tehty, pääsee jäsen käyttämään osakkaan oikeuksia, kuten edullisempaa pelikausimaksua ja autovuokraa.​​​​​​​


Alkukauden muistilista

1. Korjaathan alastulojäljet griineillä ja lyöntijäljet väylillä ja tiiboxeissa. Erityisesti näin kauden alussa, kun nurmi ei vielä kasva kunnolla, hiekkaseoksen laitto erityisesti avauspaikkojen divotteihin on tärkeää.

2. Noudata etikettiä liikkumisessa (mm. viheriöiden ja bunkkerien välissä) ja muutenkin. Fore-huuto aina jos on pienikin epäilys, että lyönti suuntautuu lähelle muita pelaajia.

3. Aseta haravat kokonaan bunkkereihin käytön jälkeen.

4. Kentällä on joitain korjausalueita, jotka on merkitty sinisillä tolpilla. Korjausalueelta vapautuminen ilman rangaistusta.

5. Pallopesurit tuodaan paikoilleen vasta kun yöpakkaset ovat ohi.

6. Autojen käyttö on vielä toistaiseksi kielletty, johtuen kentän paikottaisesta kosteudesta.

7. Pelaaminen on ehdottomasti kielletty, mikäli kenttä on pakkasyön jäljiltä kuurassa.