Rauma Golf ry toimintasuunnitelma 2022

RAUMA GOLF RY

TOIMINTASUUNNITELMA 2022

SEURATOIMINTA


2022 on seuran 38. toimintavuosi. Se on myös ensimmäinen heinäkuussa 2021 aloittaneen toiminnanjohtajan kalenterivuosi seurassa.

Golfin kiinnostus harrastustoimintana on ollut kovassa kasvussa viime vuosina ja se on näkynyt myös Rauma Golfissa mm. lisääntyneenä jäsenmääränä. Tämä asettaa omalta osaltaan uusia haasteita niin asiakaskokemuksen, palvelutarjonnan kuin viestinnänkin kvalitatiiviseen ja kvantitatiiviseen parantamiseen. Käytännössä tämä tarkoittaa seuratoiminnan entistä perusteellisempaa ennakkosuunnittelua, alan trendien seurantaa ja benchmarkkausta sekä jäsenistön tarpeiden ja toiveiden kuuntelua. Vuonna 2022 näille sektoreille osoitetaan entistä enemmän työajallisia resursseja.

Seuratoiminta pohjautuu ensisijaisesti toimikuntien tarjoamiin aktiviteetteihin. Toimikunnat edustavat jäsenistöä omien vastuualueidensa osaajina ja tarjoavat erityisesti omille kohderyhmilleen erityyppistä aktiviteettia ja tapahtumia golfiin liittyen. Tämänkaltaisen toiminnan myötä pyritään lisäämään jäsenistön kesken syvenevää yhteenkuuluvuuden tunnetta ja avointa klubihenkeä. Rauma Golfissa on myös aito halu olla osa valtakunnallista golfyhteisöä ja tähän liittyen järjestetään pelimatkoja eri puolelle Suomea, tutustuen samalla muiden golfseurojen toimintaan ja jäsenistöön.

Yhteistyökumppanit huomioidaan aktiivisella yhteydenpidolla ja erityyppisillä tapahtumilla, joiden tarkoitus on vahvistaa yhteistyötä sekä seuran tuki- ja vertaisverkostoa. Jatkossa yhteistyökumppaneiden toimintaa avataan jäsenistölle, tukemalla heidän markkinointiviestintäänsä eri tavoin. Lisäksi Rauma Golfin jäsenille pyritään neuvottelemaan etuja yhteistyöyritystemme tuotteista ja palveluista.

Jäsenistöä houkutellaan osallistumaan seuratoimintaan ja Rauma Golfin järjestämiin tapahtumiin tiedottamista tehostamalla ja tapahtumien sisältöjä kehittämällä. Pääpainona jäsenten aktivoinnissa on tunnistaa seuratoiminnan kannalta passiivisia jäsenryhmiä, joita seura ei ole saanut kunnolla mukaan yhteiseen toimintaan. Kaikenlaista yhdenvertaisuutta kehitetään Golfliiton yhdenvertaisuussuunnitelman pohjalta. Myös simulaattorin hankintaa klubirakennukseen selvitetään, jolloin jäsenistö pystyisi vuokraamaan harjoittelu- ja peliaikaa oman seuran järjestämänä entistä laadukkaammin myös talvikaudella.

Jäsenkyselyt toteutetaan kauden alussa ja päätyttyä, kuten aikaisempinakin vuosina.

Rauma Golfin tavoitteena on nousta vuoden 2023 kenttärankingissa 80 parhaan kotimaisen kentän joukkoon. Tätä edistetään analysoimalla vuoden 2021 kenttärankingin pohjalta saatua palautetta kehitettävistä kohteista.

Seuran jäsenmäärä vuoden 2022 päättyessä on reilusti yli 800 (kauden 2021 lopussa 816). Tämä on mahdollista erityisesti uusien jäsenien sitouttamisella ja toteuttamalla erityyppisiä kampanjoita jäsenmäärän lisäämiseksi entisestään. Uusien jäsenten hankintaan voidaan kannustaa - erilaisin palkinnoin - myös nykyisiä jäseniä.

Seuran viestintää – niin sisäistä kuin ulkoistakin - kehitetään kokonaisvaltaisesti eri kanavissa ja tässä huomioidaan myös osakkeenomistamisen edut. Toimikuntien vetäjät ja kapteenit vastaavat omalta osaltaan viestinnästä yhdessä toiminnanjohtajan ja hallituksen puheenjohtajan kanssa.

Seuran organisaatiota kehitetään ja laajennetaan kasvattamalla aktiivisten seuratoimijoiden joukkoa, joka mahdollistaa järkevän tehtävien kierron ja toiminnan kehittämisen uusien kehitysajatusten myötä. Vuoden 2022 aikana laaditaan seurastrategia tuleville viidelle vuodelle.


TYÖVALIOKUNTA


Työvaliokunnan tehtävänä on valmistella hallitukselle ne laajakantoisemmat asiat, jotka eivät sääntöjen ja vahvistettujen toimintatapojen nojalla kuulu toiminnanjohtajalle, toimikunnalle tai hallituksen jäsenelle. Työvaliokunnan muodostavat Golf Rauma Oy:n puheenjohtaja, Rauma Golf ry:n puheenjohtaja ja toimitusjohtaja. Työvaliokunnan tehtävä on seurata budjetin toteutumista.KILPAILU-, SÄÄNTÖ- JA TASOITUSTOIMIKUNTA


Toimikunnan tarkoituksena on suunnitella ja toteuttaa kilpailukausi 2022 yhdessä toiminnanjohtajan kanssa. Toimikunnan rooli integroidaan osaksi aktiivista seuratoimintaa.

Kilpailu-, sääntö- ja tasoitustoimikunnan toimintasuunnitelma kaudelle 2022:

Kauden 2022 kilpailukalenterin suunnittelu aloitetaan mahdollisimman pian kauden 2021 päätyttyä. Tuleva kilpailukausi kattaa koko pelikauden.
Toimikunnan tehtävä on yhdessä toiminnanjohtajan ja caddiemasterin kanssa suunnitella ja toteuttaa kilpailukausi 2022.
Yhteislähtöjä suositaan seuran kilpailuissa.

3-4 hengen scramble -kilpailuja lisätään kalenteriin, kilpailukauden loppupäätä painotetaan.

Pyritään järjestämään 9 reiän kisoja.

Cup -tyyppinen 3-4 osakilpailun mittainen yksilökilpailu. Työnimi ”RG Cup ’22”

Järjestetään eri teemoihin perustuvia kisoja.

Kannustetaan kaikkia pelaajaryhmiä osallistumaan kilpailuihin.

Seuran omien kilpailujen sähköinen tulosseuranta mahdolliseksi kaikille jäsenille.

Pyritään järjestämään / saamaan yksi kansallisen tason kilpailu per kesä.

Jäsenistöä koulutetaan tuomaritoimintaan. Jaetaan sääntötietoa sitä tiedusteltaessa. Seuran viestinnässä kehotetaan jäseniä lataamaan R&A:n Golfin säännöt -sovellus.

Toimikunnan tehtävänä on ylläpitää ja valvoa tasoituksia. Valvotaan että tasoitukset vastaavat
pelaajien taitotasoa, kuitenkin niin, että jäsenellä itsellään on vastuu tasoituksestaan ja sen
päivittämisestä nettiohjelmiston kautta.

Määrittelee kentän pelialueen ja esteiden rajat ennen kauden alkua, niin että ne ovat selkeät ja
vastaavat paikallissääntöjä. Myös DZ -alueiden tulee noudattaa niin paikallissääntöjä, kuin golfin sääntöjä. Kauden aikana tarvittaessa tehdään muutoksia.

Päivitetään tarvittaessa Rauma Golfin kilpailumääräyksiä.

Toimikunnassa tällä hetkellä mukana: Kari Kauko, Tapio Tätilä, Soili Numme, Rainer Helkkula ja Kimi Pihlajamäki


SENIORIT

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2022
TALVIHARJOITTELU
Seniorien lajikohtainen talviharjoittelu ja muu kuntoharjoittelu jää jäsenten omatoimisuuden ja aktiivisuuden varaan Raumalta löytyvien mahdollisuuksien puitteissa.

SEURAOTTELUT
Vastavuoroisuuden pohjalta pelipaikat 2022 määräytyvät seuraavasti:
RG vastaan Uudenkaupungin Golf (UGK) Raumalla
RG vastaan Yyteri Golf (YG) Yyterissä
RG vastaan Porin Golfkerho (PGK) Raumalla (PGK:n toiveesta poikkeuksellisesti Raumalla 2022) RG vastaan Kankaisten Golf (KGM) Raumalla
RG vastaan Harjattula Golf (HGCC) Raumalla
RG vastaan Archipelagia Golf (ArGC) Raumalla

MUUT KILPAILUT kotikentällä
Seniorien avauskisa mahdollisimman aikaisin kenttäolosuhteiden ja säätilojen salliessa. Viikkokisat, pb-kisa, pelataan 14 kisaa, joista otetaan tuloksiin 8 parasta pelipäivänä keskiviikko. Seniortour, lp/ hcp, pelataan 10 kisaa, joista otetaan tuloksiin 6 parasta pelipäivänä perjantai. Seniorien reikäpelikisa M/N, sarjat M50 ja M70 sekä N50 ja N70.
Jussin taitokisa, Kinkkukisa, Joulun Kalakisa ja Seniorien Päätöskisa.

SENIORIEN MESTARUUSKILPAILUT
Seniorien sarjat M50, M60, M70 ja M80 ja N50, N60, N70, ja N80? Mestaruuskisat pelataan la-su heinäkuun loppupuolella.

VIERASKENTÄT JA PELIMATKAT
Tehdään 4-6 kaikille yhteistä pelimatkaa lähikentille. Kuljetukset kentille tilanteesta riippuen bussilla tai omin kyydein.
Keväälle suunnitellaan kahden yön pelimatka Viroon, esim. 16-18.5.2022.

TALKOOTOIMINTA
Seniorit osallistuvat talkoisiin ja valvontatehtäviin harkintansa ja tarpeen mukaan.


SENIORITOIMIKUNTA
Senioritoimikunta koostuu aktiivisista jäsenistä ja kokoontuu tarpeen mukaisesti.


NAISTOIMIKUNTA

Toimikunnan tavoitteena on edistää raumalaisten ladygolfareitten pelaamista ja kehittymistä omassa pelissään sekä kannustaa ja innostaa osallistumaan sekä seuran yhteisiin että naistoimikunnan järjestämiin tapahtumiin. Toimikunta tuo myös oman näkökulmansa Rauma Golfin toiminnan kehittämiseen niin kentällä, yhteisössä kuin klubillakin. Iloisen ja positiivisen asenteen kautta pyritään nostamaan myös koko seuran yhteisöllisyyttä ja yhteishenkeä.
Vuoden 2022 toimintaan tullaan ideoimaan uusia tapahtumia perinteisten tapahtumien lisäksi. Naistoimikunta tulee järjestämään tulevan kauden aikana pääsääntöisesti raumalaisille ladygolfareille suunnattuja tapahtumia, mutta myös mahdollisesti kaikille avoimia tilaisuuksia.

Golfkauden 2022 aikana tavoitteena on saada toteutettua ainakin seuraavat aktiviteetit:

 • Golffarinaisten peruskuntokauden jumppa Hyvinvoinnin Walimossa, ohjaajana Pauliina Välimaa (jatkoa viime talvena järjestetylle kurssille)
 • Kauden avajaiset – tapahtuma toukokuussa
 • Kenttä- ja sääntöilta, kaikille jäsenille avoin tilaisuus. Järjestetään yhdessä esim kenttä- ja kilpailu- ja tasoitustoimikuntien kanssa.
 • Kansallisella Golfviikolla: Naisten sunnuntain pelimatka (järjestäjävuorossa PGK?)
 • Eclectic-kilpailu: koko pelikauden kestävä “kerää kesän paras kierros” eli paras tulos jokaiselta reiältä
 • Birdie Pönttö -kilpailu: merkitse tekemäsi Birdie tulos perinteiseen Birdie Pönttöön – osallistujien kesken arvotaan kauden päätteeksi palkinto
 • Perinteinen Ladies Paris Open yhdessä Cafe Salin kanssa elokuun alussa
 • Lähiseurojen järjestämiin naisten kilpailuihin ja tapahtumiin osallistuminen
 • Rauma Flika reissus – yhteinen pelimatka jonnekin päin Suomea
 • Naisten vuoro – tutustu ja tapaa uusia pelikavereita naistenlähdöillä
 • Pron tunnit pron aikataulun mukaisesti
 • Kauden päättäjäiset


Suunnitelmat tullaan tekemään valmiiksi maaliskuun 2022 loppuun mennessä, tapahtumat merkitään kilpailu-/tapahtumakalenteriin, jolloin ne ovat hyvissä ajoin kaikkien jäsenten tiedossa. Tapahtumista tiedotetaan aktiivisesti seuran nettisivuilla, sähköpostilla sekä eri some-kanavien kautta – tavoitteena tavoittaa kaikki RG:n naisjäsenet sekä myös houkutella Raumalle ladygolfareita muualta Suomesta. Tiedottamista kehitetään edelleen aktiivisempaan suuntaan.

Toimikuntaan ovat tervetulleita kaikki aktiiviset ja innostuneet naisgolffarit.

Ladykapteeni: Anne Salmi

Naistoimikunta: Niina Hyytiä, Katia Linden, Miia Putus, Taru Salminen, Ann-Marie Tahkoniemi, Pirjo Taube, Mira Murtomäki (uusi)


PRO


Yleistä
Seuran Pron tehtävä on järjestää opetustoimintaa Rauma Golfin jäsenille tasokkaasti ja riittävän laajasti, jotta kaikilla halukkailla on mahdollisuus päästä opetuksen pariin halutessaan. Opetustoiminta tulee suunnitella niin, että se palvelee sekä uusia golfareita että jo aikaisemmin lajin pariin tulleita seuran jäseniä. Pron tehtävä on myös omalta osaltaan luoda ja kehittää golfkulttuuria seurassamme. Seuran Prona jatkaa vuonna 2022 Juha-Matti Vuorinen.

Toiminta
Greencard -kurssit / kurssit

 • Kauden 2022 aikana järjestetään useampia alkeiskursseja, tavoitteena saada uusia pelaajia lajin pariin ja seuran jäseniksi.
 • Tehostartti.
 • Next Step -toiminta.


Yksityisopetus

Koululaiset / nuoret

 • Juniorien golfkoulun järjestäminen.
 • Koululaisille sopimuksen mukaan järjestettävät tutustumistilaisuudet, joiden tavoitteena on innostaa nuoria golfharrastuksen aloittamiseen.JUNIORI- JA VALMENNUSTOIMIKUNTA

TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2022 / JUNIORI- JA VALMENNUSTOIMIKUNTA

 1. Junioritoiminnan arvot

Terveet elämäntavat
• Päihteettömyys
• Terveet ruokailutottumukset
• koulun ja opiskelun arvostus
• Riittävä lepo

Muiden kunnioittaminen ja henkilökohtaisen vastuun ottaminen
• rehellisyys itseä ja muita kohtaan
• sääntöjen kunnioittaminen ja noudattaminen
• hyvä käytös
• suvaitsevaisuus
• kohteliaisuus

Toimintaympäristön arvostaminen
• klubimiljööstä huolehtiminen
• toisten huomioiminen kentällä ja klubilla
• golfkentän arvostaminen ja kunnossa pitäminen
• omien välineiden hoitaminen

 1. Toiminnan perusajatuksena on uusien nuorten harrastajien innostaminen lajin pariin.
 • Nuoria tutustutetaan golfiin sekä kouluilla että golfin harjoitusalueilla.
 • Nuorisotoiminnassamme otamme huomioon eri-ikäiset ja eritasoiset sekä harrastukseensa eri tavoittein sitoutuneet lapset ja nuoret.
 • Tarjoamme junioritoiminnan puitteissa kaikille junioreille hyvät mahdollisuudet kehittyä golffareina oman kiinnostuksensa ja omien mahdollisuuksiensa mukaan.
 • Toiminta juniorien harjoitusryhmissä kattaa golfin varsinaisen lajiharjoittelun, erilaisia golfleirejä ja junioritapahtumia. Lapset toimivat ryhmissä pääsääntöisesti ikäluokittain.
 • Junioreille suositellaan myös muiden lajien harrastamista.
 • Nuoret osallistuvat kykyjensä ja halujensa mukaan FutureTourin kilpailuihin. FutureTourin kilpailuja on:
  • Easy 9 ja 18, Pojat RED, Challenge (Tytöt ja pojat) ja Elite (Tytöt ja pojat).
 • Juniori- ja valmennustoimikunta tukee nuorten kilpailemista Golfliiton kilpailuissa pyrkien noudattamaan niissä Golfliiton ohjeistusta. Korvaukset tarkistetaan ja vahvistetaan vuosittain toimikunnassa.
 • Harjoitusryhmien kanssa tehdään keväällä ja syksyllä Golfliiton lähipelitesti. Testien tulokset kirjataan ylös ja seurataan junioreiden kehitystä testituloksia apuna käyttäen.


 1. Tiedottaminen

Toimikunnalla on seuran web-kotisivulla oma osio, jonka kautta toteutetaan yleinen tiedotus (Junioritoiminnan kooridinaattori luo viestin – tj. siirtää viestin kotisivuille). Junioritoiminnan koordinaattori (Saku Peltonen) tiedottaa junioreja tarvittaessa myös tekstiviestein ja sähköpostitse. Ohjaajien pääviestintäkanavina toimivat harjoitusryhmien omat WhatsApp ryhmät. Ilmoittautuessaan ryhmään eli jättäessään ilmoittautumislomakkeen, juniorien vanhemmalta pyydetään lupa WhatsApp ryhmään liittymisestä. Nuoremmille ryhmille viestit lähetetään huoltajille, HippoGolfin hoitaa Caddiemaster ja vanhempien golffarien kohdalla viestintä tehdään suoraan golfarille. Ryhmissä harjoittelevien huoltajien nimet ja puhelin numerot kerätään säilytettäväksi CaddieMasterilla vahinkojen tai muiden ongelmien varalta. Varsinaiset ilmoittautumislomakkeet säilyttää Koordinaattori tai Tj. Ohjaajilla pitää olla kirjanpito harjoituksiin osallistujista. Järjestämme myös erilaisia tapahtumia missä esittelemme nuorisotoimikunnan toimintaa.

Keväällä lähetetään automaattisesti harjoitusryhmiin aiemmin osallistuneille info junioritoiminnasta ja harjoitusten alkamisajankohdasta.

 1. Harjoitusryhmät kaudella 2021-22
 • talvikaudella, Marras-huhtikuu

Ohjaajina seuraohjaajat, paikkana seuran talviharjoittelu tila ja Honkasalojen golfharjoitustila.

 • Harjoittelu marras-huhtikuu:
  Ikäluokkaryhmät, 1h/vko/ryhmä
 • 4x 3h Kokemäki ”leiripäivä”
  • Valmentajana Ella ja muut ohjaajat apuna.
 • Honkasalo: oman aikataulunsa mukaisesti, sitoutuneiden pelaajien kanssa (Kilparyhmä).

 • Toukokuu- syyskuu 2.5. alkaen junioritoiminta käynnistyy
  Hippo, 5-8v. : koulun lomakuukaudet – ohjaajat Seija & Nun

Putterit 9-11v. : Tytti, Olli ja Kimi(2x vko – ohjaajat & juhis)
Draiverit 12v. ja vanhemmat: Harri, Saku ja Niko (2x vko – ohjaajat & Juhis)

(Talvikauden 2022-23 harjoittelu 1x / vko sisältyy juniorien harjoittelumaksuun, talvikausi aloitetaan joulukuussa – kilparyhmällä oma aikataulu talvelle)

Haastajat/Tehoryhmä: Kerran viikossa oman ikäkausiryhmän lisäksi yhteinen harjoitus + mahdollisuuksien mukaan pelikertoja esim. joka toinen viikko (Tapio / Eetu / Ella)

 • Haastajat ryhmä koostuu ikäkausiryhmien junioreista, jotka ovat innokkaita ja motivoituneita sekä mahdollisesti osallistuvat Liiton järjestämiin kisoihin. (Easy9, Easy 18 ja Pojat Red)


Kilpapelaajat: Valmennus toteutuu pelaajan valmennussopimuksen mukaisesti ympärivuotista ohjelmaa ja tavoitteita noudattaen. Valmentautuminen on lähes päivittäistä tilanteen mukaisesti + pelejä keskenään ja mahdollisuuksien mukaan ohjaajien kanssa. (Sakke / Juhis)
Kilpapelaajan korvaukset kisoihin osallistumisesta. Ehdot ja korvauksen määrä päivitetään vuosittain. Ehdot kauden 2022 korvauksille ovat:

 • juniori on maksanut harjoituslisenssin kesäkaudella 2022
 • juniori osoittaa vapaa muotoisella harjoituspäiväkirjalla osallistuneensa harjoitteluun.


Harjoitusmaksut:

 • HippoGolf 5-8 -vuotiaat: harjoittelu 1x/vko, koulun kesäloman ajan – vain jäsenmaksu eli 60€
 • Kaksi ikäluokkaryhmää 9-11 vuotiaat ja yli 12 vuotiaat, harjoittelu kaksi kertaa viikossa – jäsenmaksu + 100€ sisältää pelikausimaksun.
 • Kilpapelaajat, harjoittelu kilparyhmän valmentajien valmennusohjelman mukaisesti. – jäsenmaksu + 160€ sisältää pelikausimaksu

Pro Juha-Matti Vuorinen mukaan harjoituksiin 5.5.2022 alkaen. Pro vastaa ryhmien harjoittelusta kerran viikossa elokuun loppuun asti. Viimeinen harjoituskerta 28.8.2021. Juhis on lisäksi poissa toiminnasta 13.-26.6. välisen ajan. Juhis mukana ikäluokka ryhmissä + Kilparyhmässä. Juhiksen johtamat harjoitusajat: to 17-18 ja 18-19 + su 18-19.
Harjoitusmaksut suoritetaan ilmoittautumislomaketta jättäessä cadiemasterille. (Maksupäätteellä= harjoitusmaksut)

 1. Ryhmien pelisäännöt

Pelisääntökeskustelussa käydään läpi seuran toimintatavat sekä arvot. Terveellisiä ja urheilullisia elämäntapoja sekä hyvien tapojen ja käytöksen merkitystä korostetaan. Koulun tärkeys tuodaan myös esille. Kaikkien ryhmien kanssa käydään pelisääntökeskustelu kesä- ja talvikauden aluksi.
Jotta pystymme huomioimaan jokaisen juniorin omien motiivien mukaisen toiminnan ryhmässä, kaikilta kysytään mitä he harjoittelulta ja toiminnalta odottavat ja haluavat. Harjoittelun suunnittelussa käytetään apuna heidän kommenttejaan.

 1. Haettavat tuet:

Rauman kaupungin toiminta-avustus – haettu (saatu vuosittain n. 1400€) (haku 31.3. mennessä)
Vakka-Suomen nuorisosäätiön avustus välinehankintoihin – ei haettu (saatu 2016 ja 2018) (haku 1.-30.9)

KKI hanketuki – ei haettu keväällä (haettu ja saatu 2019)
OKM seuratuki – ei haettu keväällä (viimeksi haettu ja saatu 2018) (Hakuaika 12.11.-17.12.)
Muita tukia haetaan mahdollisuuksien mukaan.

 1. Ohjaajien koulutus

Mahdolliset uudet ohjaajat ohjataan golfliiton koulutuksiin.
Vuoden aikana järjestetään ohjaajille kaksi – neljä seuran sisäistä koulutusta.

 1. Kilpailut ja muut tapahtumat junioreille
 • Juniorien mestaruuskilpailut
 • Pomppusten sankari (Lähitapiolan kummikisa 2-3 osakilpailua)
 • Hippogolf-päivä
 • Kauden päätöstilaisuus, syyskuun lopulla (Puttimestari) ryhmien innokkaimpien palkitseminen
 • 24h


 1. Muuta

- Laatuseuratoiminnan sivusto päivitetään (Sivusto on kirjaus- ja toimintakertomus seuran junioritoiminasta)
(Laatumerkki.fi)
- Lähdetään kehittämään toimintaa kohti Tähtiseura-statuksen vaatimia kriteereitä.

 1. Toiminnan arviointi ja kehittäminen

Toimikunta sekä seuraohjaajat tekevät joka toinen / kolmas vuosi Golfliiton ohjeistuksen mukaisen junioritoiminnan arvioinnin eli Liikennevalokeskustelun ja -arvioinnin, jonka pohjalta toimintaa kehitetään. Liikennevalokeskustelu toteutettiin talvella 2021.
Toimikunta teettää kesän 2022 aikana kyselyn toiminnassa mukana oleville junioreille ja heidän vanhemmilleen, saadakseen tietoa toiminnan laadusta ja tyytyväisyydestä.
Toimikunta keskustelee säännöllisesti ohjaajien kanssa toiminnasta ja mahdollisista kehityshankkeista. Toimikunnan kokouksiin kutsutaan aina sekä toimikunnan jäsenet että ohjaajat.


 1. Toiminnan suunnittelu ja dokumentointi

Toimikunta tekee vuosittain toimintasuunnitelman marraskuussa ennen seuran syyskokousta sekä tarvittaessa toimintalinjojen ja sisältöjen tarkennukset.


KENTTÄ- JA YMPÄRISTÖTOIMIKUNTA

Toimintasuunnitelma vuodelle 2022

Jäsenistölle tarjotaan koko pelikauden ajaksi kunnoltaan kauden 2021 tasoinen kenttä.
Toimikunnan päätehtävä on käsitellä kehitysehdotuksia kentän osalta ja jatkuvasti arvioida kentän
sen hetkistä kuntoa. Toimikunnan kokoonpano on muodostettu niin, että saadaan mahdollisimman monipuolinen näkökulma pelaajien tarpeista ja ideoita eri näkökulmista.

Kentän hoitoa tehdään suunnitelmallisesti ja tavoitteena on edelleen priorisoida tehtäviä, jotka
parantavat pelikokemusta ja -nopeutta. Tärkeänä tavoitteena on jatkaa kentän siisteyden,
viihtyisyyden ja visuaalisuuden kehittämistä. Erityisesti pelaajien ja kenttähenkilökunnan turvallisuuteen panostetaan kentän kehittämisellä.

Normaalista poikkeavista hoitotoimenpiteistä tiedotetaan hyvissä ajoin, tiedottamisesta vastaa kenttämestari.

Kaudella 2022 ei tehdä uusia viheriöitä, mikäli ne kasvavat normaalisti.

Kenttätoimikunta kokoontuu tarvittaessa. Toimikunta päättää kentän
avaamisesta keväällä ja sulkemisesta syksyllä yhdessä kenttämestarin kanssa.