Rauma Golfin range avataan pääsiäiseksi

Rauma Golfin range saadaan auki torstaista 14.4. alkaen. Kenttämestari Jussi Renko näytti vihreää valoa harjoitusalueen avaamiselle, joten jos pääsiäisen aikaan iskee polttava tarve päästä lyömään golfpalloa ulkona, niin nyt se on mahdollista myös meillä.

Ihan normaalitilanteeseen ei vielä päästä, vaan rangen käyttö on mahdollista seuraavilla reunaehdoilla:

1. Palloautomaatista saa pankkikortin lähimaksulla palloja sen verran, kuin mitä koneessa tällä hetkellä on. Lähimaksulukijoista toimii vain oikeanpuoleinen (kuvassa alla). Eli konetta EI täytetä pääsiäisen aikana, eikä klubi ole auki. Maksutavoista siis vain pankkikortin lähimaksu toiminnassa!

2. Kun pallokone tyhjenee, on range auki itsekeruuperiaatteella siihen asti, kunnes pallot päästään keräämään koneellisesti. HUOM! Kun keräät palloja rangen lyöntialueelta, noudata suurta varovaisuutta, mikäli paikalla on muita pelaajia. Ja sama koskee lyömässä olevia: mikäli joku on poimimassa palloja, pidä taukoa lyömisestä. Muista että FORE-huuto kuuluu myös harjoitteluun, mikäli lyönti suuntautuu kohti toista ihmistä. Paras tapa välttää vahinkoja on se, että rangella olijat sopivat yhteiset pallonkeräystauot.

3. Lyönnit AINOASTAAN matoilta. Eli ei mennä lyömään nurmialueilta lainkaan. Lisäksi puttigriini, par-3 -kenttä ja lähipelialue ovat vielä pois käytöstä. Annetaan niiden siis herätä rauhassa tähän kauteen.

4. Palautetaan pallokorit harjoittelun jälkeen telineeseen ja pidetään muutenkin huolta rangen ja sen ympäristön siisteydestä.

Ei siis muuta kun harjoittelemaan! Oikein leppoisaa pääsiäistä kaikille.


-toimarinne Pekka-