Rauma Golfin Senioritiedote, syksy 2022

Arvoisa Rauma Golfin Seniori

Pelikausi alkaa hiljalleen olla tältä erää taas Pomppusissa takanapäin. Kausi on ollut kuitenkin jälleen kerran upea ja kenttämme hienossa kunnossa. Toivottavasti kaikki ovat päässeet pelaamaan mukavassa seurassa haluamansa määrän kierroksia.
Keväällä kävimme Virossa pelimatkalla. Matka meni suunnitelmien mukaisesti, tosin korona jätti muutaman pelaajan kotiin.
Kauden aikana on järjestetty senioreille erilaisia kilpailuja sekä pelimatkoja. Viikkokisoja pelattiin 14 kierrosta ja kilpailusuorituksia kirjattiin yhteensä 215 eli keskimäärin osallistujia oli 15. Senior Touria pelattiin 10 kertaa ja suorituksia kertyi 78 eli keskimäärin 8 osallistujaa.
Reikäpeliin osallistui 19 pelaajaa, klubimestaruudesta taisteli 31 pelaajaa ja uutena kilpailuna järjestettiin Senior Raum Open, joka innosti yhteensä 64 kilpailijaa. Näiden lisäksi olemme jo pelanneet Kinkkukisan ja tulossa on vielä Joulupöydän Kalakisa, Jussin Taitokisa sekä Seniorien Päätöskisa ja palkintojenjako 12.10.
Seuraotteluita ja pelimatkoja oli yhteensä 11 Kankaisten Golfin jouduttua peruuttamaan oma tulonsa kahdesti osallistujien vähäisen määrän johdosta.
Seniorien syyskokous järjestetään klubilla torstaina 20.10 klo 18.00 alkaen. Syyskokouksessa käsitellään kuluvan vuoden toimintakertomus, varainkäyttö, seniorikapteenin valinta, tulevan vuoden toimintasuunnitelman esittely sekä muut esille tulevat asiat. Tervetuloa mukaan.
Tulevalle kaudelle senioritoimikunta on jo valmistellut alustavasti tammi-maaliskussa 2023 sisäpelikilpailua simulaattorissa sekä pelimatkaa Ahvenanmaalle 22-24.5.2023. Näistä ja muista suunnitelmista lisää tietoa lähiviikkoina.

Ystävällisin terveisin,

Rauma Golf ry
Senioritoimikunta
Matti Kokkala, Seniorikapteeni
0400595025 tai matinvahe@gmail.com
​​​​​​​