SCR -teamin tervehdys

Teitä tervehtii tässä jo toiselle tusinalle kasvanut nuorten ja vähän varttuneempienkin jäsenten kilparyhmä ”Scr Team”, joka on talven vuosivalmennuksen kautta ottamassa vauhtia jo tälle kaudelle tavoitteena osallistua niin henkilökohtaisesti, kuin joukkueinakin valtakunnallisiin mahdollisimman vaativiin kisoihin.


Ryhmämme toivoo esimerkillään luovan itsemme lisäksi myös koko jäsenistöön uutta intoa ja motivaatiota itse kullekin nykyisestä pelitasosta riippumatta yhteisölliseen kilvoitteluun. Tämä toteutuu jo esillä olleen ”Juhlavuoden 2024 Superprojektin” avulla, jossa yhteisesti ”kilvoittelemme” koko jäsenistön hcp-keskiarvon reippaasta parantamisesta. Toteutumat talven vuosivalmennukseen nyt osallistuneiden perusteella, antavat varsin myönteisiä odotuksia tavoitteiden saavuttamiseksi.


Toisin sanoen, todellinen kilvoittelu golfharrastajalle on kilvoittelua omaa pelitasoa ja kenttää vastaan! Eli oma hcp sinänsä antaa helposti väärän ja ahdistavan kuvan omasta tasosta… sen sijaan, oikea pelitaso on se, kun peli sujuu pelikirjan mukaisesti bufferilla max 6. Näin kilvoittelemme oikeaa pelitasoamme vastaan ja golf antaa meille oikean golfnautinnon… ja edistymme vakaasti.


Ryhmämme ovia pidetään auki kaikille jäsenille, jotka haluavat tavoitella kilpailumaista kehitystään, vaikkapa vain seuratasollakin. Tuemme myös mielellämme kaikkia jäseniä osallistumaan jatkossa vuosivalmennukseen ja myös toki yhteisölliseen hcp-keskiarvo haasteeseen. Sillä saamme aikaan todellista lajin nautintoa kaikille, parannamme rakkaan lajimme julkikuvaa ja ennen kaikkea sitoudumme lajiin yhteisöllisesti aivan uudella tavalla… ja kaikki yhdessä!


Vuosivalmennus jatkuu neljänä johdonmukaisesti toisiinsa liittyvinä kausina, mutta mukaan voi toki hypätä näin vauhdissakin:

1. Syksy, jokavuotinen uuden swingin liikeketjun rakentaminen.

2. Joulu- helmikuu, swingin ”sisäänajo” mielenhallintaan.

3. Helmi- huhtikuu, pelinrakentaminen, tavoitteet ja harjoittelun mallitus.

4. Touko- syyskuu, pelikausi.

- Pelikauden aikana Juhis on mukana omien kurssiensa ja yksityisopetuksen kanssa. Ne toki tukevat kokonaisuutta ja ovat myös suositeltavia.

- Vuosivalmennus pelikauden aikana Juhiksen rinnalla toteutuu keskittyen pelin rakentamiseen, sen mukaisten kierrosseurannan ”sanelemaan” harjoittelun ohjaamiseen ja valmennuksen kokonaisvaltaiseen kehittämiseen.


Tämä ryhmämme tervehdys on myös tahto tavoittaa jäsenistö siinä hengessä, että…

Voisimme yhdessä seuran 40-vuotissynttärin 26.03.2024 johdosta kohottaa muodollisesti maljan ja yhteisesti toivottaa toisillemme ja seuralle golflaadukasta tulevaisuutta!


Kilparyhmän Scr Team puolesta, Sakari Honkasalo, golfvalmentaja

Halutessasi saat Sakkelta lisätietoja: sakari@honkasalo.name

- Hcp-keskiarvo projektin toteutumisesta ja tavoitteista

- Vuosivalmennukseen liittymisestä

- Kilparyhmäämme liittymisestä.