SCR -teamin terveiset

Peli- kilpailukausi (1/4) jo alkanut: (syksyn tekniikkapaketti perustana, mutta nyt autom.)

- Painopiste pelin ment.rakentaminen + touko- kesäkuun tarkkuustavoitteet.

- Ment.harj. fokus voiman ja vastavoimien kohdistus ja ajoitus / akselin ja vartalon vipujen autom. johdonmukaisuus voiman vertaistukena.


Scr Team tukee esimerkillä motivoiden koko jäsenistön rinnakkaisryhmiä hcp-ka ja bogi-peli / tee – projekteja. Ryhmille kohdistetaan eri tasojen mukaista tukiohjausta henkilökohtaisten kierrossuunnitelman ja sen seurannan mukaisesti.


Jäsenistön kierrosseurannan kohderyhmät:

- Scr Team hcp alle 15

- BogeyTeam 15 - 24

- Core-tee Team 24 - 36

- Tsemppi Team 36 - 54


Tavoitteena on saavuttaa kesän aikana 100 – 200 motivoitua jäsentä syksyllä vuosivalmennuksena jatkuvaan taviharjoitteluun.

Kesällä ohjeistus tapahtuu pääsääntöisesti sähköpostitse, mutta myös henk.koht. tapaamisin. Lisätietoja haluttaessa tai ilmoittautuminen sähköpostilla… sakari@honkasalo.name


Vuosivalmennuksesta vastaavat golfopetuksen ammattilaiset Juhis ja Sakari.

Juhis seuraprona kesäajan henkilökohtaisesta swingiopetuksesta ja Scr Teamin mukana viikoittain.

Sakke ammattivalmentajana kesän kierrosseurannan puitteissa ja syyskuu -huhtikuu aktiivista vuosivalmennusta kolmena eri osakautena pelikauden lisäksi.


Toiminnalla on tarkoitus tavoittaa ja nousujohteisesti motivoida jäsenistöä mahdollisimman laajalti löytämään oman ideaalitasonsa ja saada siten parhaan mahdollisen hyödyn rakkaasta lajistamme, niin seuratoiminnan yhteisöllisyyden, kuin golfin kehon ja mielen hallinnan haasteista. Samalla parannamme myös lajin ansaitsemaa arvostusta ja sen julkikuvaa niin ulkoisesti, kuin sisäisestikin.


Src Team

Sakari Honkasalo, valmentaja