Senioritoiminnan kuulumisia ja kesän 2022 tulevia tapahtumia

Alkukesän tapahtumat ovat lähteneet vauhdilla liikkeelle. Oma kenttämme on jo hienossa kunnossa ja naapureidenkin vastaavat ovat juhannuksen jälkeen tikissä.

Seuraottelut ovat päässeet käyntiin alkukesän aikana. Ottelut pelataan pistebogeyna ja tuloksiin lasketaan 7 parasta miestä ja 3 naista. Kankaisten seuraottelu jouduttiin siirtämään heidän heikon kiinnostuksensa vuoksi myöhemmin pelattavaksi. Yyterissä koimme karvaan tappion ja pytty jäi tielleen. Maanantaina pelasimme Pomppusissa Harjattulaa vastaan ja sieltä saimme kaapattua pystin taas Raumalle vahvoin luvuin.

Seuraavaksi pelaamme Porin Golfkerhoa vastaan Raumalla 4.7 ja toivon luonnollisesti jälleen vahvaa raumalaisen osanottoa kisaan varmistaaksemme voiton.

Tulevat tapahtumat;

4.7. PGK Seuraottelu Raumalla

18.7. Klubivierailu Alastaroon omilla autoilla, 75 km

1.8. Lakesideen bussilla, 104 km

4.8. ARGC Seuraottelu Raumalla

15.8. Klubivierailu Kultarantaan bussilla, 98 km

29.8. UGK Seuraottelu Raumalla

12.9. Klubivierailu Yyteriin omilla autoilla, 66 km

Ilmoittautumiset Nexgolfiin edellisenä perjantaina klo 14 mennessä, paitsi 4.8 kisaan 2.8 klo 14.

Seuraottelut Raumalla yhteislähtö klo 10. Klubivierailut muualla väliaikalähtöinä klo 10 alkaen.

Senior Raum Open

28.7 pelaamme ensikertaa Senior Raum Open -kisan. tähän kilpailuun kannattaa ottaa osaa, sillä luvassa on hienot palkinnot sekä tarjoilut.

Kilpailun pääpalkintona matka Ahvenanmaalle Havs Vidden Resort Hotelliin. Muutkin palkinnot ovat mielenkiintoisia ja jokaiselle osallistujalle jaettava kilpailukassi "kattaa" jo suuren osan kilpailumaksusta. Ruoka ja väliaikatarjoilut eivät tule aiheuttamaan pettymystä !

Olkaa ajoissa valppaana, sillä mukaan mahtuu vain rajoitettu määrä innostuneita.

Terveisin,

Matti Kokkala, seniorikapteeni