Suomi Golf ID - päivitä eBirdie-sovellus

Golfliitto on julkaissut uuden Suomi Golf ID -tunnistautumispalvelun, joka yhtenäistää digitaalisten golfpalveluiden kirjautumisen yhdistämällä ne yksilöllisen käyttäjätunnuksen alle. Se on ainoa tunnus, jonka pelaaja jatkossa tarvitsee jäsen- ja tasoitustietoa käsitteleviin digitaalisiin palveluihin. Uusi kirjautumistapa parantaa golfarin tietoturvaa ja helpottaa operointia tunnusviidakossa.

Aktivointia varten pelaajien on tärkeää varmistaa, että kotiseurassa käytettävä sähköpostiosoite on henkilökohtainen ja yksilöllinen. Muistathan myös päivittää eBirdie-sovelluksesi.

Ensimmäisessä vaiheessa kauden alussa Suomi Golf ID tulee käyttöön eBirdie-sovellukseen kirjautumisessa. Jatkossa myös ajanvaraus-, kilpailu- ja tuloskorttipalvelut, ottavat tunnistautumisen käyttöön omissa palveluissaan. Suomi Golf ID:n käyttöönotto on vapaaehtoista, mutta myöhemmin se korvaa kokonaan jäsentiedoilla kirjautumisen.

SUOMI GOLF ID:N AKTIVOINTI
1. Tarkista ja varmista, että kotiseurassasi käyttämäsi sähköpostiosoite on yksilöllinen ja henkilökohtainen. Kirjaudu seuratunnuksillasi eBirdie-sovellukseen.

2. Valitse oikean yläkulman viivavalikosta Suomi Golf ID.

3. Lue ohjeet, kuittaa ja aloita aktivointi.

4. Seuraa sovelluksen ohjeita – hae kertakäyttöinen salasana sähköpostistasi.

5. Kirjaudu ja vaihda salasana.

6. Suomi Golf ID on nyt aktivoitu ja se korvaa seuratunnuksella kirjautumisen. Jatkossa voit vaihtaa Suomi Golf ID:n salasanan eBirdien Asetukset-valikon kautta.