Syysterveydys ladykapteenilta!

Golfkausi 2022 on ohi. Kenttä on suljettu. Toivottavasti kaikille jäi hyviä muistoja ja pelikokemuksia kaudesta.

Pomppusissa RG:n kenttähenkilökunta ahertaa vielä kentän kimpussa saattaen sitä talvehtimiskuntoon. Ajatuksissaan moni ehkä miettii, että mitähän talvi tuo tullessaan. No – se selvinnee sitten runsaan viiden kuukauden päästä, kun kenttä avataan kaudelle 2023.

Talvikuukausina, kun kenttä lepää (?) golfarin ei kannata levätä vaan kunnostaan on hyvä pitää huolta. Vaihtoehtoja on onneksi paljon ja varmasti jokainen löytää oman tapansa liikkua talvikuukausina.

Pelikunnosta huolehtimiseen Rauma Golfin ladyt tarjoaa nyt mahdollisuutta hyödyntää Rauman GolfStudion (https://www.raumangolfstudio.com/ ) simulaattoria talviharjoitteluun. RG Ladyilla on GolfStudiosta varattu vakiovuoro ajaksi 1.11.2022 – 31.3.2023, maanantaisin klo 18 – 20, yhdelle simulaattorille. Vuoron hinta on 36 €/2 h ja mukaan mahtuu 4 henkilöä kerrallaan (eli vain 9 €/kerta/henkilö, jos mukana on 4 pelaajaa). Ilmoittautumiset ja varaukset Annelle (WhatsUp- tai tekstiviestillä) viimeistään pelivuoroa edeltävänä perjantaina. GolfStudiolle (Kaivopuistontie 33) sisäänkäynti on Kuntomaxin rakennuksen itäpäädyn takapihan kautta ja sisään pääsee kulkutägillä, jonka voi lunastaa 5 € maksua vastaa KuntoMaxin asiakaspalvelusta. Myös naistoimikunnan jäsenillä (ainakin Mira, Katia ja Anne) on kulkutägi, jota voidaan tarpeen vaatiessa hyödyntää sisäänpääsyyn. Ainakin yksi naistmk:n jäsen on paikalla opastamassa simulaattorin käyttöä. Hänelle myös suoritetaan vuoron käyttömaksu. Jos olet kiinnostunut kokeilemaan, ole yhteydessä tai kysy lisää (yhteystiedot alla).

Talven aikana on mahdollisuus myös kehittää omia golftaitoja taitavan Ella Salmisen avustuksella. Lisätietoja Ellan opetuksesta löydät: https://www.facebook.com/ellasalminengolf.

Suunitelmat tulevalle kaudelle ovat jo pyörähtäneet eteenpäin ja jotakin mukavaa uutta on taas luvassa. Mitä se on – se selviää aikanaan. Haluan kiittää kaikkia Rauma Golfin Ladygolfareita mukavasta kaudesta ja toivottaa menestystä talvihajoitteluun – tai vaikka vain rentoutumiseen ja voimien keräämiseen! Nähdään uusin voimin ja innoin huhtikuussa (?) Pomppusissa.

Terveisin,
Anne Salmi
Ladykapteeni
050 3104 401, anne.salmi@dnainternet.net