Toimitusjohtajan kynästä

Melkein vuosi sitten, 29.4.2022 avattiin kausi keväisessä, joskin viileässä kelissä. Allekirjoittaneen sydän oli täynnä jännitystä, toivoa ja odotuksia ensimmäiselle erilaiselle kaudelle Rauma Golfin historiassa hetkeen. Isoimpina muutoksina muutamaa kuukautta aiemmin tehtiin päätös toiminnan johtamisen muutoksesta ja kahvilatoiminnan ottamisesta sisälle yhtiöön.


Kenttä oli viime vuonna aivan timanttisessa kunnossa. Meillä oli joidenkin ajoitusten ja suunnitelmien kanssa tuuriakin, mutta kyllä kentän kunnon ja huikeat peliolosuhteet meille tarjosi erittäin herkän ja taitavan säänenän omaava Jussi ja hänen supertaitava tiiminsä - itsensä likoon laittavia huikeita persoonia, jotka elävät ja hengittävät kentän vihreydestä.


Kentän kunto, parhaan pelaamisen kokonaisvaltaisen kokemuksen tarjoaminen ja harjoittelualueiden laadukas taso tekevät Meidät. Viime vuonna aloitettiin suunnittelu investointeja varten, jotta tämä kokemus välittyisi jokaiselle Rauma Golfissa vierailevalle niin vahvasti, että myös kauempaa tuleva pelaaja haluaa tulla meille uudelleen, useasti.


Bistron osalta ajatuksia hahmottui viime kesän aikana, kun pääsimme kuuntelemaan asiakaskokemuksia ja fiilistelemään tunnelmia kesäisellä terassilla ja yritystapahtumissa. Viime vuonna opeteltiin rutiineja, koulutettiin henkilökuntaa ja paranneltiin klubin ilmettä.


Tänä vuonna lähdettiin juoksemaan heti kun joulun pyhät oli sulateltu. Suunniteltiin tarkat myynnilliset tavoitteet ja roadmap niiden saavuttamiseksi, lyötiin uusia konsepteja yritysmyyntiin, allokoitiin kisakalenteri, kontaktoitiin juniori-ja kouluverkostoja, hankittiin kalustoa niin kentälle kuin bistroon ja ennen kaikkea lisättiin avointa viestintää kaikesta meidän tekemisestä. Miran tekeminen on ollut täynnä iloa, täsmällisyyttä, organisointikykyä ja mahtavaa energiaa asioiden eteenpäin viemisessä. Sitä on ollut ihan huikeaa seurata vierestä. Ilonan iloinen ote seurakoordinaattorina tukee mahtavasti meidän tavoitetta.


Tuleva kesä tuo mukanaan klubin ulkoisen ilmeen ehostumisen ja harjoitusalueen merkittävän kunnostuksen.

Klubin alueesta meillä on toive tehdä ajan kanssa Viihtymisen Keskus. Paikka jonne tulee mielellään, vaikka mailat jäisivät kotiin, ja mailojen kanssa viihtyy aamusta iltaan. Klubin kunnostustyöt ovat jo käynnissä ja jatkuvat pienimuotoisemmin koko kesän. Isoin maalausurakka tehdään ihan kauden alussa ennen vilkkaamman jakson alkua.

Harjoitusalueen perusparannus muuttaa harjoitusgriinin ja bunkkerin uusiksi vastaamaan treenaajan vaatimuksia nykyaikaisesta hyvästä harjoittelualustasta. Harjoitusalueen perusparannus aloitetaan kasvillisista syistä loppukesällä.


Bistroon meillä on tulossa uusia ruokaisampia tuotteita ja lisää valikoimaa nykykonsepteihin. Bistro ja sen ympäristö tarjoavat myös erinomaiset puitteet illanvietolle. Niitä suunniteltaessa meille on taivas rajana. Jo viime kesä osoitti, että tyylillä, ripauksella kokeilunhalua ja heittäytymistä voidaan loihtia unohtumattomia tunnelmia hämärtyvässä kesäillassa.


Tämän viikon yllättävä lumisade siirsi kentän avaamista vappuun, 1.5.2024. Kenttä on herkimmillään talven jälkeen ja silloin viikon lisäajalla on iso merkitys tulevan kesän kuntoa ja sitä kautta pelaamista silmällä pitäen.

Muutama päivä ollaan siis avauksesta myöhässä viime vuodesta, mutta sitäkin valmiimpana tulevaan.


Minulla on sydän pullollaan intoa, odotusta ja riemua alkavasta kaudesta. Meillä jatkaa pitkälti sama mahtava porukka niin caddiemaster-toiminnoissa, kuin kentälläkin.


Nyt jo tiedän, että kesä tulee olemaan naurua ja hyvää tekemistä täynnä.


Tervetuloa Pomppusiin - me odotamme Sinua isolla lämmöllä!


Terveisin

Anna