Jukka Pelkonen Golfrauma Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi

Jääkiekko vaihtuu golfiin

Porilainen Jukka Pelkonen on valittu Golfrauma Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi. Hänen toimenkuvaansa kuuluu myös Rauma Golf ry:n toiminnanjohtajan tehtävät. 58-vuotias Pelkonen on työskennellyt vuodesta 2019 lähtien Porin Ässät ry:n toiminnanjohtajana.


Työkokemusta Pelkoselta löytyy yli kolmelta vuosikymmeneltä mm. urheilutoiminnan kehittämistehtävistä, johtamisesta ja hanketoiminnasta. Golfin parissa Pelkonen työskenteli vuosina 2014-2019, toimiessaan Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry:n kehittämispäällikkönä, jolloin hänen toimenkuvaansa kuului myös Golfliiton seurakehittäjän tehtävät. Pelkosella on lisäksi vankka kokemus työskentelystä eri urheilujärjestöissä SVUL:n Satakunnan piiristä aina Olympiakomiteaan.

Jukka Pelkonen: "Kokemusta liikunnan ja urheilun parista on kertynyt jo paljon. Rikkautenani on varmasti se, että myös golfin parissa olen toiminut monissa eri rooleissa. Tutuksi ovat tulleet vuosien varrella mm. työ Suomen Golfliiton seurakehittäjäverkostossa, nuorisovaliokunnassa ja oman golfseurani (PGK) junioritoimikunnan vetämisessä."


Porin ja Rauman henkinen raja ei ole Pelkoselle ongelma, vaan uudet tehtävät Rauma Golfin peräsimessä ovat selvästi mieleisiä: "Innokkaalla mielellä astun uuteen tehtävään. Golf on lajina saanut paljon uusia harrastajia pandemian aikana ja Raumalla olosuhteet lajin harrastamisen osalta ovat kunnossa. Urheilu- ja golfseuroilla on ainutlaatuinen voima yhdistää ihmiset, joten odotan innolla toimimista raumalaisen golfyhteisön kanssa."

Pelkonen aloittaa työnsä Rauma Golfissa kesäkuun ensimmäisenä päivänä.