Viime viikonlopun tuloksia ja viikon 20 tapahtumatarjontaa

Pomppusissa pelattiin sunnuntaina Suomen Golfliiton FJT Challenge 1 Länsi osakilpailu. Kilpailuun osallistui reilut kolmekymmentä lupaavaa golffarijunnua eri puolilta läntistä Suomea. Kisa pelattiin auringon paisteessa ja navakan tuulen saattelemana. Tällä kertaa podiumille ei saatu oman seuran pelaajia, mutta sekin päivä tulee vielä.

Alla molempien sarjojen kolme parasta ja heidän lyöntituloksensa.

Tytöt:

1. Nella Suominen, Aulangon Golfklubi: 80

2. Sara Pihlajamäki, Nokia River Golf: 84

3. Mimosa Rosendahl, Nokia River Golf: 88

Pojat:

1. Iiro Raitokivi, Aurinko Golf: 83

2. Oliver Honkanen, Aurinko Golf: 84

3. Eino Haaslahti, Aura Golf: 85

Onnittelut kärkikolmikkojen pelaajille ja kiitos kaikille kisaan mukaan lähteneille. Hatunnosto ja syvä kumarrus myös jokaiselle kilpailun järjestelyihin ja läpiviemiseen osallistuneelle.


Tämän viikon ohjelmistoa

Alkanut viikko tarjoaa muutaman mielenkiintoisen kilpailun, johon jäsenemme voivat osallistua. Lisäksi heti nyt maanataille on varattu kauden ensimmäiset naisten pelivuorot - klo 17:30, 17:40 ja 17:50 - jolloin naistoimikunnan jäsenet ovat opastamassa RG:n ladygolffareita. Tämä on erinomainen keino saada uusia pelikavereita ja tutustua seuramme muihin naispelaajiin, joten ei muuta suurin joukoin mukaan. Tarvittaessa lähtöjä pyritään lisäämään, jos tilanne sen vaatii. Mikäli et pääse tänään pelaamaan, niin vastaavia iltoja järjestetään myös 13.6. / 11.7. / 15.8. ja 5.9.

Keskiviikkona 18.5. ja torstaina 19.5. pelataan kautta aikojen ensimmäiset RG:n Golf & Whiskey osakilpailut. Kyseessä on joka keskiviikko ja torstai pelattava yhdeksänreikäinen viikkokisa, jonka palkintona on jotain skottilaista.

Keskiviikkona Pomppusissa pelataan myös yhteistyökumppanimme EEZY:n kutsukilpailu, joka vaikuttaa jonkin verran aamun lähtöaikojen saatavuuteen.

Torstaina 19.5. starttaa kauden 2022 RG:n Senior Tour ja lauantaina 20.5. on vuorossa WAGC Srixon Tourin (World Amateur Golf Championship) Rauman osakilpailu. Kun tähän lisätään vielä sunnuntain Pyörä-Nurmi Päivä, jolloin kaikkien päivän aikana tuloskorttinsa jättäneiden kesken arvotaan laadukas sähköpyörä, niin nyt on mistä valita.

Rohkeasti ilmoittautumaan mukaan kisoihin. Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet löytyvät nettisivujemme Kilpailut ja tapahtumat -osiosta.