Infoa maksuistamme

Laitoimme eilen muistutuksia maksamattomista jäsenmaksuista. Jotta sinulla on oikeus tehdä peliaikavarauksia ja pelata Pomppusissa, täytyy jäsenmaksu olla suoritettuna. Tämä on ihan ehdoton asia, sillä ilman aktiivista jäsenyyttä, et ole vakuutuksen piirissä, eikä sinulla ole oikeutta pelata. Mikäli sait muistutuksen, mutta olet jo ehtinyt hoitaa maksusi, on asia kunnossa. Eli erilliistä ilmoitusta maksun suorittamisesta ei tarvitse tehdä.

Rauma Golfin jäsenet voivat ostaa verkkosivujemme kautta pelikausimaksun itselleen. Muista kirjautua jäsentiedoillasi järjestelmään ennen ostosuoritusta, eli avaussivun (www.raumagolf.fi) oikeassa yläkulmassa on ”Kirjaudu sisään” kuvake. Klikkaa siitä ja laita käyttäjätunnukseksi jäsennumerosi. Salasana on – mikäli et ole sitä itse muuttanut - Etunimen ja Sukunimen kaksi ensimmäistä kirjainta (ensimmäiset kirjaimet isolla) ja syntymäpäiväsi numero. Eli jos Matti Meikäläinen, joka on syntynyt 1.1. kirjautuu sisälle, on hänen salasanansa MaMe01.

Kirjautumisen jälkeen klikkaa etusivun ”Ostoksille” kuvaketta ja valitse sellainen pelioikeus, johon olet oikeutettu. Mikäli olet ensimmäisen tai toisen kauden pelioikeusasiakas, ole yhteydessä suoraan caddiemasteriin joko sähköpostilla caddiemaster@raumagolf.fi tai tule käymään klubilla. Sama koskee, mikäli olet maksamassa pelikausimaksuja edes osittainkin liikuntaseteleillä.

Mikäli et halua ostaa koko kauden kattavaa pelikausimaksua, on tarjolla myös kuukausipelioikeuksia, kymppikortteja ja toki myös ihan kierroskohtaiset green feet. Mikäli pelimaksuihin tulee jotain kysyttävää, olkaa yhteydessä joko caddiemasteriin.