Jäsenviesti 3/2022


Elämä jatkuu

Kuluva kevät on ollut kovin hurjaa aikaa erityisesti Ukrainan osalta, ja sen rinnalla golf tuntuu kovasti toissijaiselta asialta. Mutta elämän täytyy jatkua ja golf on osa meidän jokaisen elämää - tavalla tai toisella - joten tässä tuoreimpia kuulumisia Rauma Golfin osalta.

Valon määrän lisääntyessä aika tuntuu menevän nopeampaa vauhtia kuin talvikaudella. Kentän avaaminen pelaamiselle lähestyy hurjaa vauhtia ja ennen sitä pitää vielä saada monta asiaa pakettiin. Eikä vähäisin näistä ole Wise-järjestelmään siirtyminen.

Jäsentietojen siirtäminen uuteen järjestelmään sujui pääsääntöisesti hyvin, tosin muutamien jäsenmaksulaskujen kanssa oli pientä säätöä ja osaa jäsenistämme askarrutti mm. miksi laskun numero ja jäsennumero eivät täsmää; laskussa kun ei jäsennumeroa ollut lainkaan. Olen pyrkinyt kaikkiin tiedusteluihin vastaamaan ja olemme tehneet korjauksia jäsentietoihin tarpeen mukaan. Mikäli laskuissa on vielä jotain mikä askarruttaa, niin olkaa rohkeasti yhteydessä. Pelikausimaksut ja muu hinnasto tulee julkiseksi lähipäivinä. Niihin ei ole tehty mitään isompia muutoksia, mutta jotain pientä uudistusta on mm. niille pelaajillemme, jotka eivät halua ottaa koko kauden kattavaa pelioikeutta.

Uusia nettisivuja on kyselty kovasti ja ne päästään avaamaan ensi viikolla. Sivujen avaaminen on siirtynyt johtuen useammastakin syystä. Viimeisimpänä sairastumiseni koronaan, jota edelleen poden. Olen tehnyt töitä sen minkä voimat ovat antaneet periksi, mutta ihan täyttä päivää en ole jaksanut tolpillani tällä viikolla olla.

Nyt tilanne on kuitenkin se, että uusien sivujen aukaisun pitäisi tapahtua ensi viikon puolen välin tienoilla. Ajanvaraukseen ei pääse ihan vielä kirjautumaan, sillä ajanvarauskalenterin visuaalinen ilme tullaan muuttamaan lähiaikoina. Samalla Wisegolf lanseeraa myös oman applikaationsa, jonka avulla lähtöaikojen varaaminen puhelimella helpottuu todella paljon. Suosittelenkin todella lämpimästi lataamaan applikaation, jahka se saadaan valmiiksi. Tästäkin kerrotaan tarkemmin kun on sen aika.

Tässä ohjeet kuinka pääsee kirjautumaan Wisen järjestelmään, uusittujen nettisivujen kautta 16.3. alkaen. Osoite on edelleen tuttu www.raumagolf.fi:

 • Kirjautuminen tapahtuu omilla verkkosivuillamme: www.raumagolf.fi

 • Valitse sivun oikeasta yläkulmasta Kirjaudu sisään.

  • Huom! Älä valitse "rekisteröidy" mikäli olet jo jäsen!

 • Seuramme jäsenten käyttäjätunnus on oma jäsennumero.

 • Jäsenten oletussalasana on muotoa: etunimen 2 ensimmäistä kirjainta, sukunimen 2 ensimmäistä kirjainta sekä syntymäpäiväsi.

  • Salasanassa on isot kirjaimet mukana seuraavasti, esim.: Maija Meikäläinen, syntynyt 1.6.1954 --> MaMe01 tai Kalle Golfari, syntynyt 15.11.1968 --> KaGo15
  • Oletussalasanan voi vaihtaa oikeasta yläreunasta klikkaamalla omaa nimeä ja "Omat tiedot" --> Henkilö- ja osoitetiedot -> Vaihda salasana
  • Omista tiedoista löydät jatkossa myös omat laskusi ja tilauksesi.

 • Muiden kuin omien jäsenten tulee tulee rekisteröityä ja käyttäjätunnus on rekisteröitymisessä käytetty sähköpostiosoite
  • ​​​​​​​rekisteröidy klikkaamalla Rekisteröidy etusivumme oikeasta yläreunasta tai menemällä osoitteeseen: www.raumagolf.fi/?action=getContent&type=form&name=registration


Voitte kokeilla kirjautumista uusien sivujen kautta siis vasta ensi viikon keskiviikosta lähtien!! Mikäli kirjautumisessa esiintyy ongelmia tai et muista / tiedä jäsennumeroasi, otathan yhteyttä minuun.

Periaate on siis aivan sama kuin Nexgolfissakin, eli käyttäjätunnus on oma jäsennumero ja ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä salasanana toimii oman Etunimen ja Sukunimen ensimmäiset kirjaimet ja syntymäpäiväsi kaksi ensimmäistä numeroa. Kaikki yhteen kirjoitettuna. Mikäli olet syntynyt 1-9 päivä, niin lisää syntymäpäiväsi eteen 0 (esim. jos olet syntynyt toinen helmikuuta: 02).

Täydennämme sivuja muiltakin osin ennen kauden alkua, joten jos sieltä puuttuu esim. joitain kilpailuja tai tapahtumia, niin ne ilmestyvät sinne kyllä. Pääasia on, että pääsette tutkimaan uusia sivuja ja katsomaan jäsentietojanne.

Juhiksen kuulumisia

Promme Juhis lähettää tällä kertaa terveisiä erityisesti junnuille ja heidän vanhemmilleen, muistuttaen ensi kesän golfkoulusta. Tässä hänen viestinsä:

PERINTEINEN CATMANDOO JUNIORIEN GOLFKOULU 2022

Perinteinen suosittu juniorien golfkoulu tullaan järjestämään kesällä 2022, maanantai-torstai 18-21.7 kello 9-13, jokaisena päivänä. Golfkoulu on tarkoitettu kaikille 6-16-vuotiaille junioreille. Golfkoulussa on iloinen ilmapiiri ja viikon aikana käydään koko golfpeli läpi draivista puttiin, käydään kentällä pelaamassa, saadaan uusia kavereita, visaillaan joukkuetietokilpailuissa sekä paljon paljon muuta. Golfkoulun jälkeen jokainen saa juniori green cardin.

Torstaina 21.7 LÄHITAPIOLAN tarjoama ateria, muina päivinä omat eväät mukaan (mahdollisuus ostaa myös klubilta).

*Torstaina 21.7 leirin päätteeksi halukkaille LÄHITAPIOLAN sponsoroima junioreiden oma kilpailu. Kierroksen jälkeen jäätelöt

Mukaan et tarvitse muuta kuin reippaan mielen, eväät sekä säähän soveltuvat ulkovaatteet (mikäli löytyy omat mailat niin kannattaa ottaa mukaan).

Hinta 120€

Päävetäjänä toimii Pro Juha-Matti Vuorinen sekä hänen apunaan junioriohjaajia.

TERVETULOA!

Ilmoittautumiset ja lisätietoja
Juha-Matti Vuorinen
+358443026196
juhamatti_vuorinen@hotmail.com

Ei siis muuta, kun ilmoittautumaan mukaan suurin joukoin!

Catmandoon golfkoulua tukeva LähiTapiola Länsi-Suomi jatkaa tälläkin kaudella junioritoimintamme pääyhteistyökumppanina. Tässä myös heidän terveisensä jäsenistöllemme:

"LähiTapiola Länsi-Suomi haluaa pitää huolta myös sinun vakuutusturvastasi, jotta se on kunnossa, sitten kun jotain sattuu. Kun keskität vakuutuksesi LähiTapiolaan, saat Hole-in-one –vakuutuksen ns. kaupan päälle. Kannattaa hoitaa vakuutusasiat kuntoon. Lisätietoja saat tästä linkistä. https://www.lyyti.fi/reg/golfseura

Muuta ajankohtaista

Jäsenillemme suunnattu kysely on nyt tehty. Vastausprosentti oli kohtalainen, tosin huomattavan isolta osalta vastaaminen jäi syystä tai toisesta väliin. Kyselyn ehkä keskeisin syy tänä keväänä oli se, että halusimme jäsenistömme ääntä kuuluviin tekeillä olevaan strategiaan. Kiitos kaikille vastanneille. Arvomme lupaamamme pipot ja pallolaatikot kauden alussa. Palaamme kyselyn tuloksiin keväämmällä.

Talvi on ollut erittäin haastava läntisen ja eteläisen Suomen golfkentille. Nyt odotamme jännityksellä, millaisessa kunnossa Pomppunen on lumen ja jään hävitessä. Kenttämestarimme Jussi Renko on tehnyt talven aikana sen, minkä käytössä olevilla resursseilla pystyy. Hän on käynyt useampaan otteeseen tekemässä huoltotöitä lomaltaan ja siitä suuri kiitos Jussille. Kenttähenkilökuntamme on palaillut töihin tämän viikon alussa ja työt on saatu myös heidän toimestaan käyntiin. Muistutan kaikkia vielä, ettei luonnonvoimille mahda kukaan mitään ja mikäli kentän avaaminen siirtyy tai kenttä on paikoittain hieman huonommassa kunnossa kauden alussa, niin se ei ole kenenkään syy. Kaikki mahdollinen on tehty sen eteen, että pääsemme palaamaan hyväkuntoisella kentällä tänäkin vuonna.

Jatkan itse työskentelyä Rauma Golfin palveluksessa toukokuun alkupäiville saakka. Siihen asti teen töitä normaalisti; suuremmaksi osin etänä kotitoimistostani ja kevään edetessä entistä enemmän myös klubilta käsin. Eli tieto siitä, etten olisi enää töissä, on vahvasti liioiteltu! Töitä tehdään topakasti niin pitkään, kun verokortti on talossa, eikä hanskat tipu ennen sitä. Hakuaika seuraajani valinnalle päättyy tänään ja prosessin etenemisestä tiedotetaan sitten kun kerrottavaa on. Itse en luonnollisestikaan osallistu uuden toimarin etsimiseen saati palkkaamiseen, vaan siihen on nimetty oma toimikuntansa. Asia on siis ammattitaitoisissa käsissä.

Hyvää viikonloppua kaikille! Pysykää terveenä.


-toimarinne Pekka-