Kauden aloittamisen kynnyksellä

Kevät on ottanut jättiloikan eteenpäin ja sen myötä myös kentän avaaminen alkaa olla mahdollista lähiaikoina. Mikäli kaikki menee aivan nappiin, niin tämän kauden avauslyönnit saatetaan päästä tekemään Pomppusissa jo vappuna, mutta varmaksi en pysty tätä vielä lupaamaan; voi mennä äitienpäiväänkin. Varsinkin etuysillä on vielä varsin paljon lunta ja jäätä, joten katsotaan tämä avaamisasia ihan kaikessa rauhassa.

Kentänhoitohenkilökuntamme työskentelee ahkerasti sen eteen, että pääsisimme pian pelaamaan, mutta ollaan kärsivällisiä asian suhteen. Kenttätoimikunta tekee sitten ajallaan ehdotuksen hallituksille kentän avaamisesta ja tiedottaa tästä kaikissa mahdollisissa kanavissamme. Eli kotvasen vielä vaatii malttia meiltä jokaiselta, kuten alla olevasta kuvasta näkee.

Kuva tiistailta 19.4. väylältä 4. Ihan vielä ei kenttä ole pelikunnossa..

Kutsu kevättalkoisiin!

Tämä kutsu tulee hieman nopealla aikataululla, mutta tuleva lauantai on kokolailla ainoa mahdollinen päivä talkoillemme.

Kentän mahdolliseen avaamiseen liittyen kenttämestarimme kutsuu kaikki jäsenemme aveceineen kevättalkoisiin lauantaina 23.4. klo 10 alkaen. Siivoamme kentältä ja klubin ympäristöstä roskia, viemme istutuksia paikoilleen, siirtelemme terassikalusteita ulos jne. Laittelemme paikkoja ylipäätään sellaiseen kuntoon, että kausi on mukava aloittaa kun sen aika on.

Talkoot ovat kestäneet perinteisesti pari - kolme tuntia, jonka päätteeksi nautitaan talkoosopat ja kahvit. Ilmoittautumiset nettisivujen kautta: "Kilpailut ja tapahtumat" --> "Kevättalkoot". (olisin laittanut ilmoittautumislinkin suoraan tähän, mutta se ei nyt jostain teknisestä syystä onnistunut).

Ottakaa mukaan haravia, katuharjoja ja muita työvälineitä mahdollisuuksien mukaan. Klubilla on talkootyövälineitä varsin rajallisesti.


Uusia paalutuksia - kerro mielipiteesi

Kentälle tehdään alkavalla kaudella hieman muutoksia paalutusten suhteen. Alla kilpailu-, tasoitus- ja sääntötoimikunnan puheenjohtaja Kimi Pihlajamäen terveiset jäsenistöllemme tähän liittyen:

Kilpailu-, sääntö- ja tasoitustoimikunta määrittelee pelialueen ja esteiden rajat. Näin tänäkin vuonna.

Kenttä merkitään pääosin samaan tapaan kuin viime kaudella, muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. Väylien 6 ja 8 griinien takana kulkeva tie merkitään OUT-paaluilla. Tällä toimenpiteellä tulkintavirheet vähenevät ja sääntöjen noudattaminen helpottuu. Näin ollen ko. paikoissa olleet drop zonet poistuvat.

Toimikunnan ohjeet 2019 osa 2A-1
"Yksityisten alueiden ja yleisten teiden ollessa kenttäalueen vieressä, on erittäin suositeltavaa, että toimikunta rajaa nämä alueet kenttäalueen ulkopuolelle."

Jäsenillä on mahdollisuus esittää kentän merkitään liittyviä ehdotuksia perusteluineen KST-toimikunnalle: kimipih88@gmail.com


Jos siis haluat kertoa ajatuksiasi kentän merkkaamiseen liittyen, niin rakentavat sähköpostit Kimille asian tiimoilta!


Viron pelimatkalle mahtuu vielä mukaan

Seniorikapteeni Matti Kokkala kävi moikkaamassa minua ja pyysi muistuttamaan vielä koko jäsenistöä 16.-18.5. Viroon suuntautuvasta pelimatkasta. Ryhmään on vielä puolisen tusinaa paikkaa vapaana, joten nyt äkkiä nimi listaan ja tutustumaan eteläisen naapuriemme upeisiin kenttiin, osana RG:n iloista ryhmää.

Ilmoittautumaan pääset verkkosivuillamme samaista reittiä kun talkoisiinkin: "Kilpailut ja tapahtumat" --> "Pelimatka Viroon".


Kausipelimaksuista ja nettisivuista

Olen lupaillut tämän vuoden kausipelimaksuja myyntiin jo useamman kerran. Pahoitteluni omalta osaltani, että asia on vain siirtynyt ja siirtynyt, mutta tämä viive ei johdu itsestäni tai kenestäkään muusta täällä RG:n päässä. Olen asiaa tivannut Wisen väeltä jo useampaan kertaan, mutta jostain ihmeen syystä emme saaneet tätä pääsiäiseksi kuntoon, vaikka sellaisen toiveen varsin vahvasti kerroin.

Olen jatkanut Wisen väen pommittamista tänään ja toivon että minulla on pian kertoa teille positiivisiakin uutisia tähän liittyen. Tarkoitushan on saada kaikki pelioikeustuotteemme verkkokauppaamme, josta jokainen voi ostaa haluamansa / sellaisen, johon hänellä on oikeus. Tämä vie valtavasti painetta pois meidän caddiemasterien tiskiltä / palvelupäällikön tontilta, jolloin he voivat keskittyä lukemattomiin muihin kauden alkuun liittyviin asioihin. Lisäksi jäsenistömme oma-aloitteisuus pelioikeuksien lunastamisessa nopeuttaa omalta osaltaan merkittävästi palvelua klubilla, kun kaikki maksut ovat kunnossa hyvissä ajoin ennen ensimmäiselle kierrokselle ilmoittautumista, eikä asiaa tarvitse selvitellä caddiemasterin kanssa. Eli jaksetaan uskoa, että vielä se tämäkin asia korjaantuu ennen kauden alkua.

Olen saanut myös korjausehdotuksia nettisivujen sisältöön ja niitäkin toteutellaan mahdollisuuksien mukaan. Sivuille tulee mm. kaavake seuran jäseneksi haluaville, jolloin jäsenhakemus henkilötietoineen täytetään itse ja lähetetään hyväksyttäväksi.


Lopuksi

Koko alkuvuosi on ollut erittäin kiireistä aikaa, kun olen - ja olemme - opiskelleet uutta jäsenhallintajärjestelmää ja ajaneet erilaisia tietoja sinne. Ihan kaikki ei ole edelleenkään aivan täydellisessä iskussa, mutta toivon jokaiselta vielä hieman kärsivällisyyttä asian suhteen. Teemme täällä "toimiston" päässä ankarasti töitä, että kaikki olisi valmista ja toimisi hyvin viimeistään vappuna.

Toivon jokaiselta teiltä myös tukea ja auttavaa kättä niin caddiemastereille, palvelupäällikölle, kentänhoitohenkilökunnalle kuin kesäkuun alussa aloittavalle uudelle toimarillekin. Aika monessa kohtaa ollaa taas uuden edessä Rauma Golfissa. Kaikki pienikin apu otetaan varmasti ilolla vastaan. On se sitten yhteisten alueiden siistinä pitämistä, pallokorien viemistä paikoilleen range-harjoittelun jälkeen, joustoa ja ymmärrystä palvelutiskillä, hyvää mieltä tai ystävällistä hymyä muita pelaajia ja henkilökuntaa kohdatessa. Sieltä se yhteisöllisyys syntyy, ei strategian kirjauksista tai kauan sitten laadituista säännöistä.


-toimarinne Pekka-