Lisätuloa junioritoimintaamme ja vähän muutakin

Kannustajat -kampanjalla rahaa RG:n juniorityöhön

Rauma Golf valittiin yhdeksi yhteistyökumppanimme Osuuskauppa Keulan Kannustajat -seuroista. Kampanjan avulla Keula tukee alueen lasten ja nuorten harrastustoimintaa ja jokaisella Keulan jäsenellä on mahdollisuus ohjata oma avustuksensa haluamalleen kohteelle.

Olisi enemmän kuin mukavaa, mikäli mahdollisimman moni valitsisi kohteekseen juuri Rauma Golfin juniorityön. Laittakaa siis viestiä eteenpäin lähipiirillenne.

Alla Keulan tiedote Kannustajista ja ohjeet kannustusrahan jakamiselle:


Keula tukee paikallisten lasten ja nuorten harrastamista - tue sinäkin!


Oman suosikkiseuran kannustaminen onnistuu nyt S-mobiilin avulla.

Seurojen kannustaminen tapahtuu 1.6.2022 alkaen S-mobiilin etukuponkien avulla. Aiempi tapa kerätä kannustajia S-kanavan Osallistu ja vaikuta -osiossa on lopetettu Osuuskauppa Keulan osalta. Jatkossa Kannustajat-tuki maksetaan S-mobiilin etukuponkien lunastusmäärän suhteessa. Yhteensä kaikille seuroille on luvassa 25 000 euroa tukisumma.

S-mobiilia käyttävällä asiakasomistajalla on käytettävissään yksi sähköinen Kannustajat -etukuponki, jonka hän lunastaa S-mobiilista Keulan kaupan kassalla. Kassamyyjä kirjaa lunastuksen asiakkaan haluamalle seuralle. Helppoa!

EDUT JA VINKIT
S-mobiilin Oma kauppa -osiossa
• Lunasta etukuponki Keulan kaupassa
• Kerro kassalle mitä seuraa kannatat
• Yksi kuponki per S-mobiili-asiakas
• Kaikille S-mobiilin käyttäjille

S-mobiili on kaikille asiakasomistajille maksuton sovellus, jonka voi ladata oman puhelimen sovelluskaupasta.
Mikäli et ole vielä asiakasomistaja, voit liittyä asiakasomistajaksi helposti S-mobiilia ladatessasi tai Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki -pisteillämme. Voit lunastaa Kannustajat -etukupongin myös Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki -pisteillämme.


Seuran logopaitoja saatavilla

Rauma Golfin logolla varustetetut pelipaidat saapuivat viimein klubille. Sekä naisille että miehille löytyy omat mallinsa - molemmat kahdessa eri värissä; naisille musta ja punainen, miehille musta ja sininen. Paidat ovat Callawayn laadukkaita tuotteita ja niihin on brodeerattu rintaan RG:n logo.

Jos siis haluat tunnustaa väriä ja seurauskollisuutta, niin tässä siihen erinomainen tapa. Paidat ovat hinnaltaan 49,00 € / kpl.

Saatamme saada myös muita RG:n tekstiilejä myyntiin jossain kohtaa kautta. Tiedotamme tästä sitten erikseen.

Pelipaitoja löytyy näissä väreissä.


Pelikausi starttaamassa toden teolla!

Kesä tulee vauhdilla ja ensimmäiset isommat kesälomajaksot ovat ihan kulman takana. Niinpä myös golfin pelaaminen vilkastunee entisestään lähiviikkojen aikana. Tämä näkyy varmasti myös Pomppusissa lisääntyneinä kierroksina. Muistutamme tässä kohtaa - jälleen kerran - jokaisen pelaajan roolista sujuvan, turvallisen ja laadukkaan pelaamisen mahdollistajana.

Muistetaan siis golfetiketti niin kentän kunnosta huolehtimisen, siisteyden, turvallisuuden kuin kaiken muunkin suhteen. Jokainen meistä voi omalla panoksellaan vaikuttaa siihen, millainen maku Pomppusissa pelaamisesta jää niin jäsenillemme kuin vieraspelaajillekin. Ja sama koskee luonnollisesti harjoitusalueitamme ja klubia lähiympäristöineen.

Ja mikäli et ole vielä kauttasi aloittanut, niin muistathan tarkistaa, että jäsenmaksu ja muut pelaamiseen oikeuttavat velvoitteet ovat kunnossa. Mikäli näiden kanssa tulee kysyttävää, niin autamme mielellämme asioiden hoitamisessa. Jäsenmaksut voi maksaa sähköpostiin tulleella laskulla ja pelioikeudet - muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta - voi hoitaa nettisivujen verkkokaupassa.

Myös kilpailukausi on jo alkanut. Ilmoittautukaa rohkeasti mukaan kisaamaan. Tiedotamme jäsenkirjeessä tulevista kilpailuista ja tapahtumakalenterista voit käydä katsomassa kaikki tälle kaudelle varmistuneet Rauma Golfin tapahtumat.

Erinomaista viikonloppua kaikille!