Seuran hallituksen puheenjohtajan terveiset

Aurinkoista pääsiäistä!

Aurinko lämmittää jo varsin mukavasti. Yöpakkaset ovat kuitenkin hidastaneet merkittävästi kevään tuloa. Näin ollen joudumme odottamaan kentän aukeamista vielä hetken. Jussi miehistöineen on kuitenkin puurtanut kentällä jo kuukauden päivät. Kenttä on pääsääntöisesti talvehtinut varsin hyvin, vaikka olosuhteet talvella olivat erittäin hankalat. Talvella tehdyt toimenpiteet säästivät meidät ehkä pahimmalta.

Kiitos Pekalle uurastamisesta Wisen parissa läpi pimeän talven. Uuden järjestelmän osalta olemme valmiita kauden alkuun. Lähipäivinä julkaistaan myös Wisen applikaatio, jonka lataamista suosittelen lämpimästi kaikille. Applikaation kautta kaikki toiminnot ja yhteisön tiedotteet ovat näppärästi käytettävissä.

Tapahtumakalenterissamme on tänä vuonna paljon uutta, kuten 9-reiän kisoja sekä useamman kilpailun käsittäviä tour-muotoisia kisoja. Kaikki vaan rohkeasti mukaan kilpailemaan ja osallistumaan. Perinteiset kenttätalkoot tullaan myös järjestämään ennen kentän avaamista, niistä lisää myöhemmin. Kauden tapahtumat avaa sääntöilta, joka järjestetään teatterilla 24.4. Tervetuloa kertailemaan upean lajimme sääntöjä. Ilmoittautumiset tilaisuuteen saamanne sähköpostikutsun kautta tai suoraan toimarille 17.4.2022 mennessä. Mukaan on ilmoittautunut jo lähes viisikymmentä jäsentämme!

Uutena toiminnan- / toimitusjohtajanamme aloittaa kesäkuun ensimmäisenä päivänä Jukka Pelkonen. Toivotamme Jukan lämpimästi tervetulleeksi yhteisöömme. Tervetuloa myös Annalle ja Samulle, jotka valittiin Oy:n hallitukseen viime viikon yhtiökokouksessa.

Saimme eilen myös ilouutisen, että Osuuskauppa Keula oli hyväksynyt hakemuksemme päästä yhdeksi heidän Kannustajat -seuroistaan. Käytännössä tämä tarkoittaa maksimissaan jopa 2000 euron lisäpottia junioritoimintamme kehittämiseen. Tässä kohtaa teillä jäsenillämme on keskeinen rooli, sillä kaikki te, jotka olette Keulan jäseniä, voitte valita mitä Kannustajat -seuraa tuette saamallanne etukupongilla:

"Seurojen kannustaminen tapahtuu jatkossa S-mobiilin etukuponkien avulla. Aiempi tapa kerätä kannustajia S-kanavan Osallistu ja vaikuta -osiossa loppuu Osuuskauppa Keulan osalta. Jatkossa Kannustajat-tuki maksetaan S-mobiilin etukuponkien lunastusten mukaan. S-mobiilia käyttävällä asiakasomistajalla on käytettävissä yksi Kannustajat -kuponki, jonka hän lahjoittaa haluamalleen seuralle. S-mobiili on kaikille asiakasomistajille maksuton sovellus ja etukupongin voi lunastaa kaikki asiakasomistajatalouden S-mobiilia käyttävät aikuiset."

Tiedotamme asiasta tarkemmin, kun Keulan infotilaisuus asian tiimoilta on pidetty 4.5.

Maltetaan vielä hetki ja sitten innolla palloa ilmaan Pomppusissa!

Golfterveisin,

Harri