⛳️Speedfriending - RG versio ⛳️


Golf on melko sosiaalinen laji: toisinaan on kiva pelata tuttujen kanssa ja toisinaan seuran vaihtuminen on tervetullut juttu. Voi myös olla, että sitä omaa golfkaveria ei ole vielä löytynyt.

Halutaankin nyt tehdä uusien golftuttavuuksien tapaamisesta hiukan helpompaa!

Sääntöiltapäivän jälkeen teatterilla on mahdollisuus osallistua ihan uuteen ja ilmaiseen speedfriendingin Rauma Golf -versioon. Saamme speedfriending-tilaisuuksien "äidiksi" kutsutun Kristiina Jussilan Porista vetämään tilaisuuden meille!

Tapahtuma on rento ja apukysymykset auttavat pattitilanteessa, etukäteen ei siis tarvitse tietää mitään eikä jännittää yhtään. Tarkemmat ohjeet kerrotaan tilaisuuden alussa. Tapahtuma sopii kaiken ikäisille ja kaikille golftaustoille, aloittelijoista kokeneempiin pelaajin.


Rohkeasti mukaan koittamaan uutta ja etsimään uusia (tai uudistamaan vanhoja) golftuttavuuksia!Yleistä tietoa speedfriending -konseptista:

Speedfriending on tapahtuma, jossa ihmiset tapaavat lyhyesti ja keskustelevat nopeasti eri ihmisten kanssa. Tarkoituksena on mahdollistaa nopea ja tehokas tapa tutustua uusiin ihmisiin ja mahdollisesti löytää ystäviä tai tuttavia. Tämä tapahtuu usein rajoitetun ajanjakson, kuten 2-5 minuutin, sisällä ennen seuraavan henkilön tapaamista.