Viikon 18 kuulumisia

Kausi on saatu napakasti käyntiin Pomppusissa ja pelaajia on ollut varsin mukavasti lähes päivittäin. Kolea ja tuulinen kevät on tosin ollut muutamana päivänä pelaajien kiusana, mutta vappuaatosta alkaen kentälle on uskaltautunut päivittäin innokkaita golfareita. Lisäksi ensimmäiset green card -kurssit on ehditty jo pitää tämän kevään osalta ja olemme saaneet seuraan uusia jäseniä. Tervetuloa Rauma Golfin yhteisöön!


Kentän kunnosta

Kenttämme talvehti selkeästi paremmin, kuin mitä pelkäsimme. Erityisesti viheriöiden suhteen tilanne on vähintäänkin tyydyttävä. Väyliä vaivaa kova kuivuus, eikä tilannetta helpota toisen vesipumpun hajoaminen. Toivottavasti saamme sen kuntoon pian, sillä varaosien saaminen Saksasta Suomeen on oma projektinsa. Onneksi kenttämestarimme reagoi tilanteeseen heti kun vika havaittiin, joten voi olla että kohta saamme nostettua vettä kentälle täydellä teholla. Ja jospa sitä sadettakin saataisiin jossain kohtaa akuutin vesipulan avuksi.

Kentällä on pari korjausaluetta: väylän 6 reunassa ja väylän 17 bunkkerissa. Väylälle 6 on tehty salaojituksia ja siksi väylän vasemmassa reunassa, juuri ennen griinibunkkeria, on siniset tolpat. Väylälle 17 talvi toi todellisen yllätyksen! Väylän oikeassa reunassa olevaan bunkkeriin oli ilmestynyt valtava kivi, joka pilkotaan paikoilleen heti kun saamme ammattilaiset paikalle. Eli routa näytti jälleen voimansa tässä kohtaa.


Työsopimukseni loppuu

Minun viimeinen työpäiväni Rauma Golf ry:n toiminnanjohtajana ja Golfrauma Oy:n toimitusjohtajana on perjantaina 6.5. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että lopettaisin työteon täällä. Olemme sopineet, että olen vielä koko toukokuun Rauma Golfin apuna, vastaten laskujen ja palkkojen maksamisesta, tiedottamisesta ja hieman muistakin arkiaskareista. Perehdytän myös seuraajaani Jukka Pelkosta - saatte muuten mainion kipparin Rauma Golfiin! - mm. Wisen käyttöön ja kaikenlaisiin käytännön asioihin, joita hänelle tulee vastaan työt 1.6. aloittaessaan. En siis ole päivittäin toimistossa, mutta vastaan puhelimeen ja sähköpostiin aktiivisesti ja kyllä minut täältä klubin nurkkahuoneestakin aika ajoin tavoittaa.

Toivotan kaikille oikein hyvää golfkautta. Itse aion pitää kunnon kesäloman pitkästä aikaa ja latailla akkuja erityisesti golfkentillä. Joten moikataan kun tavataan!