Viikon 19 kuulumisia

Kausi on saatu räväkästi käyntiin Pomppusissa. Kenttä on odotuksiin nähden oikein hyvässä kunnossa, tosin sade tekisi hyvää varsin kuivalle kentälle. Pelaajia on riittänyt mukavasti ja sääkin on suosinut vähintäänkin kohtalaisesti pelaajiamme.


Kauden avauskisa

Lauantaina 7.5. pelattiin RG:n kauden 2022 virallinen avauskilpailu Pomppusten Avaus. Kyseessä oli pareittain pelattava Best Ball, jossa kumpikin pelaaja pelaa omaa palloaan ja kultakin reijältä joukkueen tulokseksi huomioidaan parempi nettotulos.

Kisaan osallistui 17 paria ja kolmella parhaalla joukkueella oli sama nettotulos: 64. Kärkikolmikon järjestyksen ratkaisi ryhmän pelitasoitus ja tänä vuonna avauskisan vei pari Timo Elo / Samu Vahteristo. Toiseksi sijoittui Miia ja Sauli Putuksen joukkue ja pronssia nappasivat Heli Saarni-Helkkula / Rainer Helkkula.

Onnittelut kärkikolmikolle ja suuri kiitos kaikille kisaan osallistuneille.


Jäsenkyselyn satoa

Rauma Golf toteutti Camp Consulting -tutkimustalon kanssa jäsenkyselyn ennen kauden alkua. Kyselyyn vastasi reilu neljännes jäsenistämme. Tiivistelmä kyselyn tuloksista julkistetaan jäsenistölle lähiaikoina.

Kyselyyn vastanneiden kesken arvottiin Rauma Golfin tuotepalkintoja. Arvonnan suoritti Camp Consulting Oy:n tutkimusjohtaja Leena Salo, käyttäen satunnaisgeneraattoria.

Kiitos kaikille jäsenkyselyyn vastanneille. Ilmoitamme arvonnassa onnistaneita henkilökohtaisesti.


Tapahtumamuistutuksia

RG:n naisjäsenet avaavat kautensa omalla - jo perinteiseksi muodostuneella - tapahtumallaan perjantaina 13.5. klo 17:30 alkaen.

"Seitin ohut" nimeä kantavaan tilaisuuteen ovat kaikki RG:n naisjäsenet tervetulleita. Ilmoittautumaan pääsee kilpailukalenterin kautta. Mukaan on ilmoittautunut jo parisenkymmentä naisjäsentämme, mutta mukaan mahtuu vielä.

Tässä vielä tapahtuman ohjelmarunko:

  • Alussa skoolataan uudelle pelikaudelle
  • pelataan 9-reikää (tavoitteena yhteislähtö) klo 18
  • pelin jälkeen iltapala klubilla
  • naistoimikunnan ja kauden toiminnan esittely
  • tutustumista, yhdessäoloa
  • osallistumismaksu 25 €
    • sis skumpan, iltapalan, lasin viiniä / alkoholittoman vaihtoehdon.


Sunnuntaina 19.5. Pomppusissa pelataan Finnish Junior Tourin kilpailu. Mikäli haluatte nähdä livenä tulevia golftähtiämme, niin tulkaa paikan päälle seuraamaan kilpailun etenemistä. Kilpailu vaikuttaa jonkin verran päivän lähtöaikojen varaamiseen.

Muista lähiaikojen tapahtumista voisi mainita jo tässä kohtaa 26.5. järjestettävän Hippo -golfpäivän. Kyseessä on maksuton koko perheen tapahtuma, joka on suunnattu 5 - 10 -vuotiaille golfarinaluille.

Kaikki lapset perheineen ovat tervetulleita mukaan; joko tutustumaan lajiin ensimmäistä kertaa, tai saamaan lisäoppia ohjaajiltamme. Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Hippo-päivän mahdollistaa yhteistyökumppanimme OP Länsi-Suomi.