Kapteenin tervehdys

Moi,

Olen Mikko Jaskari ja toimin Rauma Golfin kapteenina ensimmäistä vuotta. Minua pyydettiin tähän tehtävään ja Rauma Golf Ry:n hallituksen kokouksessa asia vahvistettiin. Olen valinnasta erittäin iloinen ja haluan kiittää luottamuksesta sekä entistä kapteenia Ari Suonviertä hyvin hoidetusta tehtävästä.

Nöyränä otan tehtävän vastaan ja sitoudun olemaan jäsenistön käytettävissä. Haluan osaltani olla mukana kasvattamassa Rauma Golfin yhteisöllisyyttä ja toiminnan kehittämistä.

Muutimme perheen kanssa vuonna 2012 Raumalle Varsinais-Suomesta. Olen alun perin Säkylästä kotoisin, mistä opiskelujen jälkeen muutin töiden perässä Turkuun. Perheeseen kuuluu vaimo ja kaksi teini-iässä olevaa lasta ja koira.

Golfharrastukseni alkoi vuonna 2015, jolloin suoritin Green Cardin. Siitä asti olen pelannut aktiivisesti noin 60-90 kierrosta kaudessa. Rauma Golfin jäsenenä olen ollut vuodesta 2015 ja on ollut hieno nähdä kentän kehittymistä vuosien aikana. Etenkin viime kesänä kenttä oli todella hienossa kunnossa, kiitos siitä kenttähenkilökunnalle vielä näin jälkikäteen.

Yritän pitää golf-kuntoa yllä myös talvella pelaten ainakin kerran viikossa simulaattorissa. Toivotaan, että talvinen treeni näkyy myös tuloksissa kesällä.

Toivotan kaikille Rauma Golfin jäsenille hyvää, turvallista kevättä ja pelikautta. Toivotaan, että vallitseva koronatilanne paranee ja päästäisiin takaisin normaaliin mahdollisimman pian.

Tulkaa juttusille asiasta kuin asiasta. Kehitetään Rauma Golfia yhdessä edelleen eteenpäin.

Terveisin,

Mikko Jaskari