Ladykapteenin tervehdys - 40-vuotis juhlakausi käyntiin!

Rauma Golfin Ladyt ottivat varaslähdön 40-vuotisjuhlakauteen 2024 keskiviikkona 17.4. Avaustiipaikkana oli Alusasu-Helmi Kuninkaankadulla; torstaina 25.4. kakkostiinä on vuorossa Boutique Cameo Kauppakadulla. Molemmat yritykset toimivat tärkeänä tukijana kauden 2023 Ladies Must Pitch -kilpailussa. Kiitos molemmille yrityksille Rauma Golfin Ladyille suunnatun asiakasillan järjestämisestä! Kiitos myös kaikille mukana olleille.


Virallinen juhlakauden avaus on lauantaina 27.4. klo 12, jolloin kenttä avataan – säiden sen salliessa. Pelikauteen mahtuu runsaasti erilaisia tapahtumia, joista suurin osa on jo näkyvissä seuran nettisivuilla kilpailu-/tapahtumakalenterissa. Ainakin seuraavat päivämäärät kannattaa jo nyt varata kalenterista: su 9.6. ”Naisten sunnuntai” – perinteinen RG:n, YGK:n PGK:N ja NG:N yhteinen naisten kilpailu/tapahtuma, la 24.8. Ladies Must Pitch -kilpailu sekä kauden päätteeksi 40 -vuotisjuhla Posellissa la 12.10. Kehotan tutustumaan seuran kilpailu- ja tapahtumakalenteriin – sieltä löytyy runsaasti erilaisia tapahtumia ja kilpailuja, joihin kannattaa osallistua kauden mittaan.


RG Ladyjen ohjelmaan kesän aikana sisältyy edellä mainittujen tapahtumien lisäksi niin kauden avajaiset, päättäjäiset kuin nyt joka toinen maanantai pelattavat ”ilta-ysitkin”. Näihin osallistumalla on mahdollisuus tutustua vaikka uusiin pelikavereihin ja löytää peliseuraa kesän kierroksille. Rohkeasti mukaan pelaamaan ja osallistumaan! Perinteinen Birdie -pönttö on jälleen vastaanottamassa birdiemerkintöjä kauden aikana; se löytyy klubitalon yläkerran naisten pukuhuoneesta. Käy merkkaamassa tekemäsi birdie ja laita se pönttöön – osallistujien kesken arvotaan palkinto naisten kauden päättäjäisissä. Myös Eclectic –”kisa” käynnistyy, osallistumismaksu 10 €. Tähän liittyvä ohjeistus tulee lähiaikoina. Tässäkin arvotaan voittaja kauden päätteeksi.


Itse odotan uutta kautta innolla. Talven sisäkauden jälkeen on kiva päästä taas raikkaaseen ulkoilmaan. Golfia on sanottu kohtuukuormitteiseksi liikunnaksi, johon liittyy useita fyysisiä terveyshyötyjä. Fyysisen kunnon lisäksi golf vaatii myös henkistä suorituskykyä ja keskittymiskykyä. Lajin sosiaalisuus ja ”toteuttamisympäristö” – kaunis kenttäympäristö – tuo mielenvirkeyttä ja vähentää stressiä. Toki – peli itsessään saattaa joskus joillekin aiheuttaa ”stressiä”, mutta ainakin arkimurheet unohtuvat!

Pelivarusteet ovat valmiina odottamassa kauden aloitusta – Pikku-Myy draiverin suojana seuraa peliäni pilke silmäkulmassa. Tästä tulee hyvä kausi. Pidetään kenttä kunnossa, korjataan lyöntijäljet ja pallon alastulojäljet, kunnioitetaan kanssapelaajia, henkilökuntaa kentällä ja klubilla sekä muistetaan turvallinen pelaaminen.

Toivotan kaikille RG:n Ladygolfareille – ja muillekin RGläisille – hyvää ja menestyksekästä pelikautta 2024! Toivotan onnea myös 40 vuotiaalle seuralle.


Nähdään Pomppusissa!

Ladykapteeni

Anne

anne.salmi@dnainternet.net / 050 3104 401