Ladykapteenin tervehdys!

Kauan odotettu kevät on vihdoin saapunut – ainakin aurinko paistaa ja lämpötilakin on lähennellyt jo parinkympin rajaa, ainakin jossakin päin Suomea. Pomppusissakin alkaa näyttää siltä, että kentän avaus on jo aika lähellä! Varjoisimmat osat kenttää, varsinkin etuysillä, sulavat hitaammin, joten vielä pitää hetki jaksaa odottaa.
Ennen kentän aukeamista on vuorossa yhteiset talkoot lauantaina klubin ja ympäristön siivoamiseksi kesäkuntoon. Ja sunnuntaina jatketaan kenttä- ja sääntöillalla.
RG:n kesä on täynnä tapahtumia ja kilpailuja. Myös Naistoimikunta on kevään aikana suunnitellut kesän Ladyohjelmaa. Kausi avataan Seitin Ohuesti pe 13.5. klo 17.30 – tavataan klubilla, pelataan, jutellaan, nautitaan iltapalaa, tutustutaan – vietetään mukava yhteinen kauden aloitus!
Kauden 2022 tapahtumista tulee yhteenveto kaikille sähköpostiviestinä sekä sama tulee myös nettisivuille – muutama juttu on vielä auki, joten kunhan ne saadaan kuntoon laitan tiedotteen eteenpäin. Luvassa on yhteisiä peli-iltoja, (kilpailu)matkoja, pro Juhiksen klubitunteja sekä tietysti kaikki RG:n avoimet tapahtumat/kilpailut, joita kauden aikana järjestetään.
Lähdetään kauteen aurinkoisen positiivisella mielellä ja asenteella. Meillä on itsellämme parhaat työkalut saada kaudesta onnistunut – niin omalta, pelikavereiden kuin yhteisönkin kannalta. Allekirjoittaneelle – kuin myös kaikille naistoimikunnan jäsenille – voi antaa palautetta aina kun siltä tuntuu, sekä ruusut että risut ovat tervetulleita. Kehitetään toimintaa yhdessä.
Tervetuloa kaikki mukaan – uudet ja kokeneemmat Ladygolfarit. Tavataan Pomppusissa.
Aurinkoista ja menestyksekästä golfkautta kaikille RG:n Ladygolfareille!

Anne Salmi
RG Ladykapteeni