Rauma Golfin naistoimikunta esittäytyy


Rauma Golfin naistoimikunta kaudelle 2022

Anne Salmi, Ladykapteeni ja toimikunnan puheenjohtaja

Olen kokoikäinen, ylpeä raumalainen – Kourujärveltä Pyynpään kautta Lonsiin päätynyt. Opiskellutkin olen, vähän – ja työkseni päätynyt hoitamaan Forchem Oyj:n mäntyöljylogistiikkaa.
Viimeisen noin 15 vuoden aikana Pomppusten golfkenttä ja golfyhteisö on tullut tuttuakin tutummaksi. Ensimmäisen kokonaisen golfkierrospettymyksen jälkeen (ei tullutkaan holaria… enkä päässyt ekalla yrityksellä ysi väylällä joen yli, enkä tainnut tokallakaan…) olen jatkanut yrittämistä, uutta oppia on ollut pakko hankkia seuran Prolta – ensin Ykältä, Villeltä ja nyt Juhikselta. Vielä löytyy kehitettävää ja työ jatkuu myös tulevana kautena.

Golf – uskomaton peli ja uskomaton yhteisö. Golffari löytää aina golffarin – työympyröissäkin olen tämän huomannut, aina porukasta löytyy golffari, jonka kanssa juttua piisaa.

Pelin suola on kilpailut, joihin olen osallistunut mahdollisuuksien mukaan. Menestystä on tullut vaihtelevasti, mutta parhaan palkinnoin olen saanut joka kilpailussa – nimittäin loistavat pelikaverit. Kilpailuissa on helppo tutustua yhteisöön, kun ryhmässä on yleensä ainakin yksi uusi tuttavuus. Kannustankin kaikkia osallistumaan – myös kilpailuihin!

Naistoimikunnan suunnitelmista, tavoitteista ja tapahtumista tulemme kertomaan enemmän huhtikuusta alkaen sekä seuran nettisivuilla, sähköpostilla ja Facebookissa. Myös kauden aikana tiedotteita löytyy klubilta.

Aurinkoista kevään odottelua kaikille – nähdään pian Pomppusissa!

Taru Salminen

Tykästyin kulkemaan pienen, itsepäisen, valkoisen pallon perässä jo vuosituhannen vaihteessa. Koko ajan kotiseuranani on ollut Rauma Golf. Palloa en ole saanut kesytettyä kovinkaan hyvin – ehkä siksi, ettei minua juurikaan nähdä Rangella. Kisoissa tykkään käydä silti kyllä!

Golf on mukavan sosiaalinen ja kivasti askeleita kerryttävä laji, jota saa pelata kauniissa maisemissa.

Niina Hyytiä

Lajin parissa vierähtänyt noin kymmenen vuotta vaikka ensin ajattelin, että viimeinen harrastus minulle. Kentältä saanut uusia ystäviä ja harrastuksen myötä hienoja kohtaamisia erilaisten ihmisten kanssa ympäri maailmaa.

Mottoni ei ole, että harjoitus tekee mestarin.

Katia Lindén

12 vuotta sitten ilmoitin mieheni Mikan silloisen pro Ville Rintalan green card-kurssille ajatellen, että laji olisi hänelle hyvä, toisin kuin minulle, vauhdikkaalle ja puheliaalle säheltäjälle. Nelisen vuotta sitten liityin Thaimaan lämmössä golffareiden matkaan ja aiemmin mahdottomalta tuntuva ajatus pelata itsekin alkoi houkuttaa. Suoritin green cardin, mutta parina ensimmäisenä kesänä pelasin työkiireiden vuoksi melko vähän. Pari viimeistä kesää on kierroksia kertynyt jo enemmän ja olen totaalisesti hurahtanut lajiin – tämä ei tosin vielä näy tasoituksessa viitaten edellä mainittuihin luonteenpiirteisiin.

Naisten toimikuntaan lähdin mukaan ajatuksena toimia helposti lähestyttävänä ja golfin pariin innostavana!

Ann-Marie Tahkoniemi

Ensikosketukseni golfmailaan oli lajikokeilussa Työpaikkaliikunnan Festivaaleilla Kotkassa kesällä 2006, jolloin totesin, että golf ei todellakaan ikinä tule olemaan minun juttuni, kunnes syksyllä 2008 löysin itseni green card -kurssilta… Nakkilasta, ettei vain kukaan tuttu näe

Miia Putus

Entisenä pesäpalloilijana olin tottunut lyömään mailalla liikkuvaa palloa, mutta paikallaan olevan pienen pallon lyöminen vei minut heti mukanaan! Hurahdin golfin maailmaan täysin, ja innostuin kiertämään myös kisoja. Golfin parissa olen tutustunut mukaviin ihmisiin ja nautin pelaamisesta kauniissa ympäristössä.

Parasta golfissa on se, että golfista on tullut koko perheeni yhteinen harrastus!

Pirjo Patala

Aloitin golfin 2012 Nakkila Golfissa, jossa puuhastelin myös naistoimikunnassa. Minulle golf merkitsee ehdottomasti eniten sosiaalisuutta, ulkoilua, kuntoilua ja kauniita maisemia. Rento asenne näkyykin tasoituksessani, joka ei lukuisista Juhiksen opetustunneista huolimatta ota millään laskeakseen. Kuitenkin pieni pallo on vienyt sananmukaisesti sydämeni. 2018 tuli Raumalle ja Rauma Golfiin, jossa myös mieheni Jari pelailee. Golf on kiva yhteinen harrastus!

Matkailukin on saanut aivan uuden ulottuvuuden, kun matkakohteemme valikoituvat nykyään hyvien kenttien perusteella.

Motto: Golf kasvattaa luonnetta!’