Senioriuutisia

Arvoisa Rauma Golfin Seniorijäsen

Talvi alkaa olla hiljalleen taputeltu ja kohtapuoliin pääsemme taas harrastamaan rakasta lajiamme. Itselläni oli mahdollisuus ottaa vähän förskottia ja tulin Aurinkorannikolle jo maaliskuun alussa pelaamaan, nyt on vielä runsas viikko jäljellä.

Jos tänne tulee muutamaksikin viikoksi, niin kannattaa liittyä AHN:n jäseneksi. Vuosijäsenmaksu on 40€, sillä saa merkittäviä etuja pelimaksuissa sekä osallistumismahdollisuuden kilpailuihin joita pelataan pari kertaa viikossa eri kentillä. Myös edullisia Green Fee Vouchereita on mahdollisuus lunastaa.
Toinen mahdollisuus on lunastaa Golfhäftet-kortti, jolla kaksi pelaa yhden hinnalla useilla alueen kentistä.

Rauma Golfiin haetaan uutta toiminnanjohtajaa Pekan irtisanouduttua tehtävästään. Työryhmä on nimetty ja uskon heidän löytävän hyvän henkilön jatkamaan tuossa vaativassa tehtävässä.

Olemme myös vaihtamassa toiminnanohjausjärjestelmää Nexgolfista uuteen Wiseen. Työtä vaikuttaa olleen aikalailla enemmän kuin osasimme odottaa, mutta niin kait se tapaa mennä noissa IT-kuvioissa. Toivottavasti saamme kauden kuitenkin aloitettua hyvin Wisen myötä.

Senioritoimikunta on kokoontunut talven aikana useita kertoja ja olemme saaneet oman kilpailukalenterimme hyvään malliin ja se on nähtävissä jo Seniorien omassa osiossa.

Viron pelimatkaan on jo ilmoittautunut kohtuumäärä lähtijöitä, mutta vielä ei ole saavutettu minimimäärää joten nyt pikaisesti ilmoittautumaan matkaan mukaan.

Senioritoimikunta koostuu seuraavista jäsenistä, olemme kaikki käytettävissänne kaikissa seniorigolfiin liittyvissä asioissa.

​​​​​​​

Matti Kokkala, Seniorikapteeni
Hannele Berg, rahastontoitaja
Kari Kauko, säännöt
Markku Vähähaka, kilpailut
Erkki Sundelin, raportointi
Kristiina Käkönen, matkakoordinaattori

(Niin ja par tuosta lyönnistä tuli, edellisellä kierroksella meni kolme palloa järveen)

La Cala de Mijas 1.4.2021

Matti Kokkala
Seniorikapteeni