JUNIORITOIMINNAN KESÄKUULUMISIA

Rauma Golfin kesän 2023 junioritoiminta käynnistyi toukokuussa. Seurassamme toimii neljä eri junioriryhmää, joista yksi on kilparyhmä.

Hippo-golfryhmä kokoontuu kerran viikossa. Putteri ja Draiveri -ryhmät harjoittelevat kaksi kertaa viikossa. Seuramme kilparyhmä treenaa oman aikataulun mukaan.

Hippo-golfryhmässä liikutaan monipuolisesti perusliikuntataitoja harjoitellen, tutustutaan golfiin, leikitään ja pelataan. Putterit ja Draiverit -ryhmissä harjoitellaan erilaisia golflyöntejä, opitaan sääntöjä sekä harjoitellaan monipuolisesti lähipelialueella, rangella ja par3-kentällä. Kaikessa seuramme junioritoiminnassa etusijalla on lasten ja nuorten liikunnan ilo ja riemu.

Helatorstaina 26.5. oli Hippo-golftapahtuma Pomppusten kentällä. Päivään osallistui 20 lasta. Ohjelmassa oli pelejä ja leikkejä sekä lajitutustumista golfiin. Monelle juniorille ja ehkä myös ohjaajalle päivän jännittävin hetki oli tavata Pomppusten kentälle vieraaksi saapunut ihan oikea Hippo.


Keitä me olemme?

Hippo-golfryhmän ohjaajia ovat Seija, Phuttaraksa ja Siiri. Puttereissa ohjaajina toimivat Eetu, Tytti, Kimi, Olli, ja Juhis. Draiverit-ryhmää ohjaavat Saku, Harri, Niko ja Juhis. Kilparyhmän valmennuksesta vastaavat Sakke ja Juhis.

Rauma Golfin junioriohjaajat ja valmentajat ovat innokkaita golfin harrastajia ja kilpailijoita. Golftasoituksemme on ykkösestä ylöspäin. Joukkoomme kuuluu mm. Rauma Golfin perustajajäsen, varhaiskasvatuksen, opetusalan ja liikunnan ammattilaisia, entinen jääkiekkovalmentaja, hiihdonopettaja, entinen jalkapalloilija, erotuomari ja eräs Pro.


Kesäterveisin Rauma Golfin junioriohjaajat