Lyöntipelimestarit 2023

Viikonloppuna ratkottiin upeassa säässä seuran lyöntipelien mestarit vuosimallia 2023!

Miehet pelasivat 36r lauantaina ja 18r sunnuntaina, kun muut kiersivät 18r+18r. Huikeita tuloksia, iloinen meininki ja saatiinpahan yksi holarikin listoille Eero Kossin suorittamana väylälle 11. Lippu vasemmassa reunassa ja takatiiltä: ei mikään läpihuutojuttu.

Miesten sarjan voittajaksi selviytyi Arttu Putus (+16). Arttu pelasi tasaista hyvää peliä koko kaksi päivää, ja saavutti ensimmäisenä päivänä jo pienen kaulan toiseksi sijoittuneeseen Jari Hyväriseen (+25). Kolmanneksi miesten yleisessä sarjassa nousi Eetu Kovanen tuloksella +26. Arttu vaihtoi vuoden 2022 junnumestaruuspokaalin vähän suurempaan, huikea suoritus!

Naisten sarjasta ei jännitystä puuttunut. Ensimmäisenä päivänä Pauliina Välimaa pelasi hyvin ja saavutti yhdeksän lyönnin etumatkan toiselle päivälle. Miia Putus kuitenkin pelasi sunnuntain kisassa etuysin kirien eron kiinni, ja lopputulos jännärin jälkeen kääntyi Miian eduksi: voitto ratkesi vasta viimeisellä väylällä ja yhden lyönnin erolla. Kolmanneksi sijoittui Maija Rantala.

Toisin sanoen Putuksen perheeseen meni palkintoja kaksin kerroin, ja sekä miesten että naisten 80v mestaruudet lähtivät Laineen pariskunnalle. Huippu juttu!

Junnupoikien sarjan voiton pokkasi Miro Nikkonen, ja toiseksi sijoittui Eelis Nevanpää. Tyttöjen mestaruus meni tänä vuonna Edla Heinolle. Hyvä junnut!