Rauma Golf junnut viikonloppuna kisailemassa Botnia Golfissa ja Lakeside Golfissa!

Lauantaina 18.5. pelattiin pohjanmaalla Botnia Golfissa Pohjanmaan alueen Dormy Future Tour 1. osakilpailu, johon Rauma Golfin junioreista osallistui Eelis Nevanpää. Eelis osallistui EasyRED sarjaan ja voitti kyseisen kilpailun.

Sunnuntaina 19.5. pelattiin Botnia Golfissa ja Lakeside Golfissa. Botnia Golfissa pelattiin FJT Challenge 2. osakilpailu ja Rauma Golfin junioreista kisaan osallistui Matias Lätti, Arttu Putus ja Aaron Siivonen.

Lakeside Golfissa pelattiin läntisen alueen Dormy Future Tour 1. osakilpailu ja Rauma Golfin junioreista kisaan osallistui kuusi peluria kolmeen eri sarjaan. Eelis Nevanpää sijoittui hienosti EasyRED-12 sarjassa toiseksi. Eelis nappasi siis kahtena peräkkäisenä päivänä kaksi podium-paikkaa. Eeliksen kanssa samassa sarjassa pelannut Topi Mäkinen palkittiin kyseisen sarjan parhaan tasoituksellisen lyöntipelituloksen pelanneena.

EasyRED-16 sarjassa Joonatan Valtonen ja Veeti Mäkelä sijoittuivat jaetulle kolmannelle sijalle. Lisäksi Joonatan palkittiin parhaan tasoituksellisen lyöntipelituloksen pelanneena.