Vierailijat

SAAPUMINEN

Rauma Golf sijaitsee reilun kahden kilometrin päässä Rauman torilta, kivenheiton päässä valtatieltä 12, joten meille on vaivatonta tulla. Klubitalon ympäristössä on useita parkkipaikkoja ja tarvittaessa auton voin jättää myös kadun varteen.


TOIMINTAOHJEITA VIERAILLEMME

  • Vieraspelaajien varaukset ensisijaisesti www.raumagolf.fi/ajanvaraus. Rekisteröidy / kirjaudu Wisegolfin järjestelmään käyttäessäsi sitä ensimmäistä kertaa. Voit myös soittaa caddiemasterille. Lähdöt: ma-ke-pe tii 10 ja ti-to-la-su tii 1.
  • Noudatathan golfliiton ohjeistuksia pelaamisen osalta. Ohjeet voit katsoa tästä linkistä.


  • Kultakortilla pelaavat:
    • Hyväksymme Kultakortin viikonloppuisin klo 10.00 eteenpäin (+heinäkuussa arki klo 8.00-16.00)
    • Kultakorttivaraus tehtävä max. 3 pv ennen haluttua aikaa
    • Edun voi käyttää 1 krt/pv


KENTÄT

Kenttä jakaantuu kahdeksi kovin erityyppiseksi yhdeksiköksi. Väylät 1-9 sijoittuvat metsämaastoon ja ne pitävät sisällään korkeuseroja, bunkkereita ja vesiesteitä, jotka asettavat haasteita kokeneemmallekin pelaajalle.

Väylät 10-18 tarjoavat puolestaan klassista 80-luvun kenttäsuunnittelua. Helpohkon näköisellä - kiemurtelevan joen halkomalla -peltoysillä on kuitenkin omat haasteensa ja Raumalla niin usein puhalteleva tuuli tuo oman mausteensa peliin.

Pomppusista löytyy myös kolmeväyläinen par-3 kenttä, jossa jokainen voi käydä hiomassa lähipelitaitojaan. Väylät ovat mitaltaan 60-90 metrisiä ja kenttä sijaitsee ihan klubitalon välittömässä läheisyydessä, väylän 1 tiiauspaikan vieressä. Kenttä soveltuu erinomaisesti myös golfiin tutustumiseen ja sinne pääsee pelaamaan muutamalla eurolla myös ilman green cardia.


MUU HYVINVOINTI

Rauma Golfin klubille jokainen on tervetullut, pelasi golfia tai ei. Klubirakennuksesta löytyy pukuhuone- ja saunatilat sekä paljon erilaisia herkkuja ja virvokkeita tarjoava kahvila kesäterasseineen.


GOLFPAKETIT

Mikäli olette tulossa pelaamaan isommalla joukolla kentällemme, ja haluatte pelaamisen lisäksi valmiit tarjoilut ja muita mahdollisia oheispalveluja, niin pyydä tarjous peliryhmällesi. On kyseessä sitten kaveriporukan pelit tai suurempi seuramatka, räätälöimme mielellämme juuri teille sopivan paketin.

Ota yhteyttä mira.murtomaki@raumagolf.fi

0413138135


LÄHISEUDUN PALVELUT

Raumalla on paljon ravintoloita, joiden monipuolisesta tarjonnasta löytyy jokaiselle jotain.

Ravintoloiden yhteystiedot löytyvät täältä: www.rauma.fi/ravintolat

Majoituksen osalta tarjontaa on myös runsaasti erilaisine vaihtoehtoineen. www.visitrauma.fi